Suvi Teräsniska murtui isoäidin kuolemasta: "Takana on elämäni raskain viikko"

Muusikko Suvi Teräsniska kertoo suuresta surustaan sosiaalisessa mediassa. 

Suvi Teräsniska kertoo Instagramissa jakamansa kuvan yhteydessä, että hänen rakas isoäitinsä menehtyi yllättäen viime viikolla. 

– Takana on elämäni raskain viikko. Viime keskiviikkoaamuna suru tiputti minut makuuhuoneen lattialle epätoivoisen huudon saattelemana kun sain kuulla, että minulle rakas mummo oli yllättäen nukkunut yöllä pois, Teräsniska kirjoittaa.

Teräsniska pohti peruvansa loppuviikon konsertit suru-uutisen vuoksi. Mummon antama esimerkki kuitenkin kannusti lavalle. 

– Ymmärsin, että mummon periksiantamattomuus ja sisu elävät myös minussa ja niinpä halusin nousta lavalle Helsingissä ja Himoksella. Keikat menivät olosuhteisiin nähden hienosti ja oli ihana nähdä ihmisten nauravia kasvoja ja kuunnella yhteislaulua ja painaa ikävä hetkeksi taka-alalle, Teräsniska kirjoittaa ja kiittää fanejaan tuesta. 

– Ikävä ei katoa koskaan, mutta tiedän että ajan kanssa se muuttaa muotoaan ja jonain päivänä kuljemme sulassa sovussa käsi kädessä ja muistelemme lämmöllä mummon kanssa tehtyjä hiihtolenkkejä, jouluja, juhannuksia ja pääsiäisiä.

– Mummo hiihtää nyt kirkkailla ikihangilla ja seuraa lastensa matkaa. Minä pakkaan omat mononi kaappiin, koska tänä keväänä en pysty enää palaamaan ladulle. Hyvää matkaa rakas mummo! Teräsniska päättää koskettavan tekstinsä. 

Katso alta Teräsniskan haastattelu Peter uutisvirrassa -ohjelmasta. 


Lue myös:

    Uusimmat