Suvi Pitkänen tähtää uudelle uralle – aloittaa syksyllä opinnot: "Se voisi olla unelmaduuni"

Suvi Pitkänen suunnittelee alanvaihtoa. 

Kauneusalan yrittäjä ja reality-tähti Suvi Pitkänen kertoi MTV Uutisten haastattelussa aloittavansa syksyllä täysin uuden alan opinnot. Hän alkaa opiskella radiotoimittajaksi Laajasalon opistossa.

– Olen alkanut taas tehdä dj-keikkoja ja sen myötä on vahvistunut se, että haluan olla musiikin ja viihteen kanssa tekemisissä. Olen aina ollut taiteilijasielu, nyt haluan sukeltaa sille puolelle takaisin, hän kertoi Tuplashotti-podcastin verkostoitumistilaisuudessa.

Pitkäsen mukaan radiojuontajan työ voisi olla luonteva jatko hänen uralleen, koska hän on esiintynyt paljon ja tehnyt juontotehtäviä.

– Siinä saa myös olla musiikin kanssa tekemisissä, joten se voisi olla unelmaduuni. En tiedä, mitä vuosi ja koulu tuo tullessaan. Voi olla, että keksin sieltä jotain ihan muuta.

Opintojen ohella Pitkänen aikoo tehdä dj-keikkoja. Myös Pitkäsen omistama kauneusklinikka Ouluclinic jatkaa toimintaansa.

– Minulla on hyvät tyypit töissä. He vetävät sitä toimintaa ja voin keskittyä opintoihin ja keikkoihin, Pitkänen kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja