Suvi Pitkänen avautuu vaikeista vuosistaan: "Ei ole kauheasti riittänyt energiaa"

Suvi Pitkänen tekee pian paluun televisioon. Hän kertoi kuulumisiaan Dinox-hyvinvointi-iltapäivässä 23. lokakuuta.

Kauneusalan yrittäjä ja reality-tähti Suvi Pitkänen on ollut jonkin aikaa poissa julkisuudesta. Hän kertoi MTV.fille, että on keskittynyt viimeisen vuoden aikana töihin ja perhe-elämään. Pitkäsellä on 1,5-vuotias Sofia-tytär kumppaninsa Markon kanssa.

Pitkänen on tekemässä paluuta dj-keikkoihin. Pian hänet nähdään myös uudessa tv-sarjassa yhdessä Amanda Harkimon kanssa. Pitkäsen mukaan marras-joulukuun vaihteessa alkava sarja keskittyy naisten dj-töihin.

Pitkänen asuu Espoossa Marko-rakkaansa kanssa. Kolme ja puoli vuotta seurustellut pari etenee suhteessaan rauhallisesti.

– Etenemme kuten aikuiset, hitaasti ja varmasti. Kaikki on tosi hyvin, mutta emme ole vielä kihloissa tai naimisissa, Pitkänen kertoo.

Viime vuodet ovat olleet Pitkäselle raskaita, sillä hän on joutunut selvittämään yrityksensä SB Beauty & Productions Oy:n kirjanpidon ongelmia. Entisen kirjanpitotoimiston toiminnan vuoksi verottaja on hakenut Pitkäsen yritystä konkurssiin.

Pitkäsen mukaan kolme vuotta jatkunut prosessi on ollut uuvuttava.

– Sekin on ollut yksi syy, miksi minua ei ole viimeiseen vuoteen näkynyt missään. Ei ole kauheasti riittänyt energiaa, hän toteaa.

Asiaa käsitellään tänään Espoon käräjäoikeudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja