Suvi Pitkänen avoimena vaikeasta keväästään: "Olen hakenut itseäni ja miettinyt, mitä haluan"

Suvi Pitkänen suunnittelee uutta uraa.

Kauneusalan yrittäjä ja reality-tähti Suvi Pitkänen kertoi kuulumisiaan MTV Uutisille Tuplashotti-podcastin verkostoitumistilaisuudessa.

Mia Ehrnroothin ja Maria Friströmin järjestämään tilaisuuteen saapunut Pitkänen kertoi kevään olleen hänelle hyvin vaikea.

– Yrittäjän kannalta ehkä karsein vuosi takana. Oli se konkurssitaistelu ja samaan aikaan irtisanoutui tärkeä työntekijä. Olen hakenut itseäni ja miettinyt, mitä haluan tulevaisuudelta ja olenko sittenkään oikealla alalla.

Kevään hankaluuksien jälkeen Pitkäsen elämässä puhaltavat uudet tuulet. Hän aloittaa syksyllä radiotoimittajaopinnot Laajasalon opistossa. Pitkästä kiinnostaa esimerkiksi radiojuontajan työ.

Pitkänen asuu Espoossa avopuolisonsa Markon kanssa. Pariskunnalla on yhteinen tytär, ja Pitkäsellä on myös tytär edellisestä avioliitostaan. Kiireisessä arjessa on Pitkäsen mukaan omat haasteensa.

– Yrittäjyyden ja äitiyden yhdistäminen voi olla välillä vähän haasteellista, mutta ei mahdotonta todellakaan. Nyt kun koulu tulee taas kuvioihin, se voi luoda omat haasteensa. Kaikki menee hyvin, meillä on hyvä tasapaino kotona.

Pitkänen on aiemmin kertonut julkisuudessa vaikeuksistaan entisen aviomiehensä Teppo Säkkisen kanssa. Nykyään heidän välinsä ovat Pitkäsen mukaan hyvät.

– Nyt kaikki on aika hyvin. Ollaan löydetty yhteistyö, Pitkänen kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja