Suvi Pitkänen avioitui – Amanda Harkimo morsiusneitona

Suvi Pitkänen ja Teppo Säkinen avioituivat maistraatissa tänään. Varsinaista hääjuhlaa vietetään kuitenkin vasta lauantaina.

Aurinkorannan tähtönen Suvi Pitkänen ja Julkkis Big Brotherista tuttu Teppo Säkkinen saivat toisensa tänään. Vihkiminen tapahtui maistraatissa pienen porukan kesken, ja varsinaista hääjuhlaa vietetään Virossa tulevana lauantaina.

– Vihkiluvan saaminen Eestiin alkoi mennä vaikeaksi, joten ajattelimme, että tämä on helpompi hoitaa näin. Olen kyllä aina ollut jollakin tasolla maistraattivihkimistä vastaan, mutta nyt oli pakko tehdä tällainen ratkaisu, Suvi kertoo.

– Tilaisuus oli aika koruton, mutta juhlaa on luvassa sitäkin enemmän lauantaina, tähtönen toteaa.

Todistajana tapahtumassa oli Suvin morsiusneito Amanda Harkimo, myös Suvin kaaso sekä Tepon best man poikansa kanssa olivat paikalla.

– Tilaisuus oli samaan aikaan hauska, mutta kuitenkin tosi söpö, Amanda toteaa.

– Oli kunniatehtävä päästä todistajaksi. En ole ikinä ennen päässyt tällaiseen mukaan, joten olin todella otettu, hän jatkaa.

"Morsiuspuku ei ole valmis"

Vaikka varsinaisia juhlia vietetään vasta lauantaina, ehdittiin vihkimistä juhlistetaa jo sampanjalla pienen porukan kesken.  

– Illalla menemme syömään isommalla porukalla kaikkien kaasojen ja best manien kesken, Suvi kertoo.

Tähtösen mukaan kaikki järjestelyt alkavat jo olla valmista suurta juhlaa varten.

– Tosin morsiuspukuni ei vielä ole valmis, tähtönen nauraa.  

Morsiusneidon roolin saanut Amanda odottaa lauantain juhlan olevan hyvinkin perinteistä poikkeava.

– Suvi on päästänyt aika helpolla ja hoitanut itse lähes kaiken. Uskon, että tulee tosi hauskat juhlat. Olen odottanut näitä innolla jo todella pitkään.

Suvin ja Tepon avioitumisesta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Lue myös:

    Uusimmat