Suvi Pitkänen Aurinkorannan jättiyllätyksestä: Olin sokissa!

Aurinkorannan tähtönen Suvi Pitkänen sai kokea elämänsä yllätyksen, kun kihlattu Teppo Säkkinen pamahti paikalle kesken dj-keikan.

Uusimmassa Aurinkorannan tähtöset -jaksossa nähtiin, kuinka dj Suvi Pitkänen pääsi esittelemään ammatitaitoaan tähtösten lomareissulla Aurinkorannikolla.

Suville oli järjestetty keikka Old Town -nimiseen ravintolaan, jonne hän suuntasi yhdessä matkaseuransa, Johanna Pulkkisen sekä Sanna Suutarin kanssa.

– Oli todella mieletöntä päästä soittamaan siellä! Päällimmäisenä reissusta jäivätkin mieleen juuri omat keikat, Suvi kertoo.

Dj:n mukaan Espanjassa soitettu keikka erosi kovasti Suomen vastaavanlaisista keikoista.

– Soittaminen on same same, soitinpa sitten Helsingissä tai Espanjassa, mutta fiiliksessä oli huima ero! Espanjassa yleisö oli vaativampi ja minulla oli todella kovat suorituspaineet, Suvi kertoo. 

– Muistan sen hetken, kun astuin soittamaan, ja ihmiset loivat minuun epäuskoisia katseita. Myös talon omat dj:t seurasivat minua silmä kovana, ja katsoivat, kuinka suomalaismuija oikein soittaa, tähtönen nauraa.

"Kohtaan paljon ennakkoasenteita"

Yleisön joukkoon mahtuikin epäilijöitä, jotka eivät uskoneet, että näyttävä suomalaiskaunotar hallitsisi levyjen soittamisen.

– Kohtaan paljon ennakkoasenteita Suomessakin, sillä olen nainen ja teen tällaista poikien juttua. Epäilijät tulivat kuitenkin jälkikäteen kättelemään, ja myöntämään, että soitinkin ihan hyvin, Suvi kertoo.

– Kun keikat menivät hyvin, ja tanssilattia oli täynnä, niin eipä siinä voi kauheasti enää selitellä mitään. Teot puhuivat puolestaan, hän jatkaa.

Ilta Old Town -klubilla sisälsi myös jättiyllätyksen, kun Suvin kihlattu Teppo Säkkinen pamahti paikalle kesken keikan.

– Olin aivan sokissa, kun näin Tepon! Mutta se oli todella kiva yllätys. Tietysti minua sitten alkoi vielä enemmän jännittää, kuinka keikka menee, sillä Teppo on kovin arvostelijani, tähtönen miettii.  

Teppo kuitenkin piti keikasta ja oli tähtösten seurassa kuin kala vedessä.

– Hän sopi porukkaan hyvin. Hän oli kuin yksi Aurinkorannan tähtösistä, tämän kauden Niko, Suvi nauraa. 

Aurinkorannan tähtöset mtv.fi:ssä maanantaisin ja perjantaisin klo 18! 

Lue myös:

    Uusimmat