Suvi-Marian huikea idea – onko tämä Suomen värikkäin auto?

Järvenpään Nummenkylästä löytyy verhoilultaan Suomen värikkäin auto – tai vähintäänkin Suomen värikkäin kuplavolkkari.

Järvenpääläinen Suvi-Maria Knuutinen, 54, antoi luovuudelleen vallan Volkswagen Beetlensä kohdalla. Tämän lopputuloksena kirkkaankeltaisen, vanhan kuplavolkkarin penkit saivat huomattavasti alkuperäistä raikkaamman ilmeen virkatuista tilkuista.  

– Minulla oli alun perin autossa sellaiset trikoiset päälliset. Keväällä sain kuitenkin uuden idean, kun minulla oli paljon ylimääräistä keltaista lankaa. Silloin ryhdyin virkkaamaan langoista päällisiä penkkeihin, Knuutinen kertoo MTV:lle projektinsa taustoista.

Vähitellen idea värikkäistä penkeistä jalostui, ja Knuutinen ryhtyi virkkaamaan sopivia paloja myös vihreästä lankasta. Koivukylän kierrätyskeskuksesta löytyneet valmiit värikkäät palaset täydensivät alkuperäistä ideaa, ja vähitellen sateenkaarenvärisen penkinpäälliset saivat lopullisen muotonsa.

Idea kerää tykkäyksiä Facebookissa

Käsitöistä innostunut Knuutinen lisäsi hetken mielijohteesta kuvan autonsa uudesta sisustuksesta Facebookiin. Vähitellen tykkäysten määrä alkoi kohota yli tuhannen ja moni ihaili Knuutisen persoonallista ja pirteää ideaa.

– En yhtään ajatellut, että ideani nousisi näin suureen suosioon! hän toteaa.

– Tykkään personoida kaikkia tavaroita ja kaikki automme ovat sellaisia, että ne tunnistaa, vaikka ne olisivat muuten samanlaisia kuin muilla, Knuutinen kertoo.

Kuplavolkkarin uusi ilme ei ole vain omistajansa itsensä mieleen, vaan myös isäntä on hyvin mielissään lopputuloksesta.

– Minun mieheni tykkää kovasti tästä lopputuloksesta, Knuutinen nauraa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä ET-lehti.

Kuvat: Suvi-Maria Knuutinen

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja