Suurten uutisten päivä! MTV Uutiset kertoo sinulle, mitä kaikkea tämän päivän myllerrykset tarkoittavat – erikoislähetys kello 17 alkaen

LIVE
MTV Uutiset Live seuraa päivän pääuutisia – katso tuoreimmat uutislähetykset

Yhdysvaltain lennot perutaan, maailma seuraa ihmeissään pörssikurssien laskua, Suomen viranomaiset latovat uusia lukuja koronaviruksesta sairastuneista ja antavat uusia ohjeistuksia. Suuri uutispäivä paketoidaan tänään Viiden jälkeen -ohjelmassa kello 17 alkaen. 

Ohjelman uutislähetykset kertovat tuoreimmat tiedot eri uutistilanteista. Miten pahasti Yhdysvaltain presidentti Trumpin langettama lentokielto sotkee taloutta? Miten tähän pitää varautua Suomessa tai maailmalla? Yllättikö uutinen myös ulkoministeri Pekka Haaviston?

Studiossa koronan ja sen aiheuttamien toimien vaikutuksia maailmantalouteen on arvioimassa Etlan toimitusjohtaja Aki Kangasharju

Sairaanhoitopiirit ovat tänään ilmoittaneet useista uusista tartunnoista.

Esimerkiksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri kertoi tänään, että sen palkkalistoilla oleva sydänkirurgi on sairastunut koronaan ja samalla altistanut 28 hoitohenkilökunnan jäsentä.

Uutiserikoislähetys nähdään MTV3-kanavalla ja mtv.fissä kello 17 alkaen. 

MTV Uutiset seuraa uutisia ympäri vuorokauden verkossa. Illan tv-uutiset paketoivat päivän tapahtumat kello 19 ja kello 22. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.