Mainos

Suuri amfetamiinitakavarikko Tampereella

Tampereen poliisi on takavarikoinut huomattavan suuren määrän epäiltyä amfetamiinia. Samassa operaatiossa löytyi kerrostaloasunnon makuuhuoneeseen tehty ammattimainen kannabisviljelmä.

Poliisi takavarikoi Tampereella sijaitsevasta kerrostaloasunnosta amfetamiinia noin 6.3 kiloa. Takavarikkohetkellä asunnosta tavattiin suomalainen ja virolainen henkilö, joita epäillään tällä hetkellä törkeästä huumausainerikoksesta.

Tampereen käräjäoikeus on vanginnut molemmat pääepäillyt.

Poliisi takavarikoi asunnosta myös hyvin ammattimaisesti rakennetun kannabisviljelmän. Viljelmä oli rakennettu asunnon makuuhuoneeseen.

Poliisi tutki kannabisviljelmästä saatuja vihjeitä. Samalla kerrostaloasunnon ilmanvaihtojärjestelmään oli levinnyt voimakas kemiallisen aineen haju, mikä viittasi synteettisesti valmistettuun amfetamiiniin. Huume-epäilyä lisäsi myös se, että kyseisen asunnon ulkoikkunat olivat osittain vuoratut erilaisilla pahveilla lämmön eristämiseksi.

Takavarikoitu amfetamiini-erä on poikkeuksellisen suuri Pirkanmaalla. Poliisi onkin huolissaan amfetamiinitakavarikkojen lukumäärän huomattavasta kasvusta. Poliisi on takavarikoinut Pirkanmaalla kuluvan vuoden aikana huomattavasti enemmän amfetamiinia kuin esimerkiksi hasista. Kuluvan vuoden aikana Tampereen poliisin huumeyksikkö on takavarikoinut noin 11 kiloa amfetamiinia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.