Susijengin entinen kapteeni Shawn Huff arvioi kuntonsa tulevalle TTK-taipaleelle: "Jokainen urheilija tietää sen"

Susijengin entinen kapteeni Shawn Huff kertoo, millä kuntopohjalla lähtee TTK-ohjelmaan 1:37
Shawn Huff kertoo, mitä odottaa tulevalta Tansii Tähtien Kanssa -syksyltä.

Shawn Huff osallistuu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan Saana Akiolan parina.

Tulevana syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdään muiden tähtioppilaiden mukana vuonna 2022 ammattilaisuransa päättänyt koripalloilija, Susijengin entinen kapteeni Shawn Huff. Urheilijan tähtiopettajana ohjelmassa toimii Saana Akiola, joka voitti edellisen TTK-kauden parinsa Benjamin Peltosen  kanssa.

Huff kertoo MTV Uutisille koskeneensa koripalloon uransa päätöksen jälkeen lähinnä valmentajan ominaisuudessa, ja innostuneensa kesällä muutaman kerran myös pelailemaan. 

– Mutta sitten alkoi vähän kiristä takareittä, niin aloin heti sen jälkeen pysyä tuossa kuntoilun puolella, Huff naureskelee. 

Ammattilaisuransa päättämisen jälkeen Huff kertoo päässeensä ensimmäistä kertaa vuosiin nauttimaan kuntoilusta sekä tekemään sellaisia harjoitteita, jotka tuntuvat myös hyvältä. 

– Jokainen urheilija tietää sen, että se urheilu, mitä ammattina tehdään, ei ole terveellistä itselle. 

TTK-taipaleeltaan Huff kertoo odottavansa erityisesti meneviä, näyttäviä tanssilajeja. Enemmän tekniikkaa vaativat tanssit voivat sen sijaan olla ex-koripalloilijalle hänen kertomansa mukaan haastavampia. 

Huff kertoo pitäneensä tiedon osallistumisestaan TTK:hon hyvin salassa, mutta lähipiiri on tulevasta syksystä myös innoissaan. 

– Tsempit tuli ja iloisia ovat olleet, että on tullut tällainen mahdollisuus. 

Lue myös:

    Uusimmat