Vappu Pimiän ja Ernest Lawsonin haastattelu muuttui hilpeäksi – Pimiä paljasti, mitä tapahtui gynekologin vastaanotolla

Vappu Pimiä ja Ernest Lawson paljastavat, keitä julkkiksia haluaisivat nähdä TTK-parketilla 6:53
Vappu Pimiä ja Ernest Lawson paljastavat, keitä julkkiksia haluaisivat nähdä TTK-parketilla

Vappu Pimiä ja Ernest Lawson toimivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajina.

Vappu Pimiä ja Ernest Lawson juontavat jälleen yhdessä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman, joka alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 3. syyskuuta kello 19.30. Lawson hyppäsi Pimiän juontopariksi viime vuonna, kun vuosia tanssiohjelmaa juontanut Mikko Leppilampi jättäytyi pois.

– Lähden tälle kaudelle paljon rennommin, kun viime kaudella oli toki se jännityksen varjo koko ajan. Puolessa välin kautta pääsin yli siitä ja keskityin vaan siihen, että tämä TTK-perhe on niin lämmin, niin tukeva ja heidän kanssaan ei voi kuin onnistua. Sitten Vapun kanssa ei voi olla kuin hauskaa, Lawson kertoo.

Yllä olevalla videolla juontajakaksikko paljastaa, keitä julkkiksia he haluaisivat nähdä tanssiparketilla.

Pimiä ja Lawson opettelevat sunnuntain suorien lähetyksien juonnot aina ulkoa, eivätkä he käytä prompteria tai juontokortteja. Kaksikko paljasti, että he saavat perjantaisin käsikirjoituksen, jonka jälkeen alkaa opetteleminen.

– Ammatillisesti yksi isoin kiitos tulee juuri Vapulle. Olen aina käyttänyt prompteria tai juontokortteja, mutta sitten kun tulin tähän, niin sanoit, että olette tottuneet käyttämään pelkästään muistia ja et mielellään lähtisi prompterihommaan, Lawson muistelee. 

– Totta kai me teemme, niin kuin talossa on tapana ja siitä on ollut minulle valtavasti hyötyä. Olen paljon parempi juontaja sen ansiosta, Lawson kiittelee Pimiää.

Pimiä jatkoi vielä, että asiasta on hyötyä myös henkilökohtaisessa elämässä.

– Sanon vielä yhden hyvän puolen: gynekologini kertoi tämän minulle viime kaudella. Hän kehui ohjelmaa kovasti, kun makasin lavitsalla. Hän sanoi, että käytättekö lukulaitteita tai kortteja. Sanoin, että ei, kun me opettelemme kaiken ulkoa. Hän sanoi, että erinomaista, teillä pysyy muisti hyvänä, Pimiä paljasti.

– Juuri näin, terveiset gynekologille, Lawson naurahtaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat