Susan Sarandon: Pahan tytön roolit ovat paljon hauskempia!

Näyttelijä Susan Sarandon viihtyy mieluiten pahan tytön roolissa, sillä ne ovat tähdestä paljon hauskempia.

Näyttelijä Susan Sarandon, 65, on nähty niin nunnana elokuvassa Kuolemaantuomittu kuin lesbovampyyrina elokuvassa Verenjano. Tähti myöntää, että pahiksen rooleja on hauskempi tehdä.

– Ilman muuta! Saat sanoa ja tehdä asioita, joita et ikinä missään nimessä tekisi todellisuudessa. Useasti pahisten roolit on myös kirjoitettu paljon paremmin kuin hyvien ja kilttien hahmojen. Jos katsot vaikka nunna Helenin roolia elokuvassa Kuolemaantuomittu, minä vain kävelen ympäriinsä sanoen jatkuvasti "rukoilkaamme" ja "olen pahoillani". Kun hahmo on ilkeä, näyttelemistä on paljon enemmän, Sarandon kertoo.

Sarandon on viettänyt Hollywoodin parrasvaloissa pitkän ajan, mutta asuu mieluummin New Yorkissa, koska se tuntuu hänestä todellisemmalta.

– Kyllä, siksi elän New Yorkissa. Siellä et ole eristetty, seisot omilla jaloillasi, kuten kaikki muutkin. Rajatun aidan takana on helpompaa sortua ajattelemaan olevansa jotain todella erityistä, Sarandon summaa Guardian -lehdelle.

Hollywoodin legendaarisella tähdellä on myös tatuointi ranteessaan, jossa lukee ANDAND. Teksti muistuttaa häntä aina olemaan aito.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat