Surun murtama Orlando Bloom kertoo kadonneen koiransa menehtyneen – hankki tatuoinnin lemmikkinsä muistoksi

1:07
Katy Perry kertoo kihlauksestaan Orlando Bloomin kanssa Jimmy Kimmelille.

Murtunut Orlando Bloom hankki tatuoinnin menehtyneen koiransa muistoksi. 

Hollywood-näyttelijä Orlando Bloom, 43, julkaisi 15. heinäkuuta Instagram-seuraajilleen huolestuneen viestin, jossa kertoi Mighty-koiransa kadonneen. 

Hän pyysi julkaisussaan seuraajiltaan apua rakkaan lemmikkinsä etsinnässä. Mighty oli sirutettu ja hänellä oli kaulapannassaan puhelinnumero. Bloom lupasi myös löytöpalkkion. 

– En muista, että olisin koskaan elämäni aikana ollut näin rikki ja auki. Viime päivät ja unettomat yöt ovat olleet painajaismaisia, kun olen ajatellut pienen mieheni olevan eksynyt ja peloissaan, enkä voi tehdä asialle mitään, hän kirjoitti Instagramissa etsinnän edetessä

Medioiden mukaan Bloom ja hänen puolisonsa Katy Perry nähtiin etsimässä lemmikkiään lähiseudulta. Kun Bloom poisti etsintäkuulutuksen Instagramistaan, seuraajat alkoivat pelätä pahinta. Keskiviikkona 22. heinäkuuta Bloom kertoi Instagram-tilillään koiransa menehtyneen.

Julkaisemallaan videolla Bloomin rinnan päälle tatuoidaan Mighty-tekstiä. 

– 7 päivää etsimme auringonnoususta sen laskuun, pikkutunneille asti ja nyt seitsemäntenä päivänä löysimme hänen kaulapantansa. Olen itkenyt tällä viikolla enemmän kuin ajattelin, että on edes mahdollista. Se on ollut puhdistavaa ja parantavaa, hän kirjoittaa julkaisussaan. 

Näyttelijä myös kertoo, ettei jättänyt kiveäkään kääntämättä, ja tutkineensa jokaisen pihan ja kolon. Apuna oli myös vainukoiria. 

– Minusta tuntuu, että hän katsoi alas minua alaspäin viheltämässä jokaisella pihalla ja tekemässä kaikkeni meidän yhteyden takia. Hän oli enemmän kuin kumppani. Se oli sielujen yhteyttä. Olen pahoillani. Rakastan sinua, Bloom kirjoittaa. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja