Mainos

Sureva mies nukkui liki viikon vaimonsa ruumiin vieressä: "Halusin pitää hänet makuuhuoneessamme"

Sydämensä murtanut aviomies on kertonut nukkuneensa vaimonsa ruumiin kanssa kuuden päivän ajan, koska ei halunnut viedä tätä ruumishuoneelle.

Kun Wendy-vaimo kuoli huhtikuun 21. päivä syöpään, Russell Davidson, 50, halusi itse päättää, mitä hänen ruumiilleen tapahtuu. 50-vuotiaana menehtyneen Wendyn ruumis jäikin yhteiseen kotiin melkein viikoksi, ennen kuin mies oli valmis viemään sen krematorioon viimeisiä jäähyväisiä varten.

– Halusin meidän pitävän hänestä huolta kodissamme, pitää hänet makuuhuoneessamme, jotta voisin nukkua samassa huonessa, mies kirjoittaa Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Wendy menehtyi Russellin ja toisen poikansa, Dylanin, syliin kotonaan Derbyssä, jossa hän oli toivonutkin vetävänsä viimeisen henkäyksensä. Myös pariskunnan uskollinen Elvis-koira könysi emäntänsä viereen viimeisiksi hetkiksi.

Kuoleman jälkeen arkussa maannutta Wendyä kävi katsomassa iso joukko ystäviä ja sukulaisia.

– Se lohtu, jota minä, pojat ja heidän kumppaninsa ovat saaneet saadessaan olla perheen ja ystävien kanssa Wendyn ruumiin vieressä, on ollut valtava.

– Ajatus siitä, että hänet olisi viety pois muovisessa ruumispussissa tunteja kuoleman jälkeen, on niin outo meille kaikille, että en usko, että olisimme kestäneet sitä.

10 vuoden taistelu

Wendy menehtyi kohdunkaulan syöpään, joka hänellä todettiin hieman pariskunnan yhteisten 40-vuotispäivien jälkeen vuonna 2006. Perhe kieltäytyi moderneista hoitomuodoista, kuten kemo- ja radioterapiasta. He halusivat tehdä omia tutkimuksiaan mahdollisista hoidoista. Davidson kirjoittaa Facebookissa uskovansa, että kieltäytyminen lääkärien tarjoamista hoidoista pidensi Wendyn elämää. Mies jopa kertoi syövän hävinneen hetkeksi.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolme vuotta sitten Wendylle annettiin kuitenkin enää puoli vuotta elinaikaa. Sen jälkeen pariskunta päätti elää hetkessä ja he lähtivät reissaamaan karavaanilla eri maihin koiransa kanssa.

– Kysyin Wendyltä säännöllisesti, olisiko jotain muuta, jota hän haluaisi tehdä, ja hän aina kertoi tekevänsä juuri sitä, mitä halusikin. Se on tuonut minulle paljon lohtua. 

Puolen vuoden lupaus moninkertaistui, mutta lopulta Wendyn kivut voimistuivat, pariskunnan piti palata kotiin ja pian oli Wendyn aika mennä.

– Minulle hän oli täydellinen kaikin tavoin, ja suhteemme oli niin uskomattoman tiivis, että sitä on vaikea käsittää, Davidson kirjoitti Facebookissa vaimonsa kuoleman jälkeen.

– Sydämeni on särkynyt, en tiedä, paraneeko se koskaan, enkä tiedä edes, haluanko sitä. Itken kuitenkin paljon vähemmän nyt, ja olen varma, että olen kunnossa ajan kanssa.

Lähteet: Today, Metro, Facebook

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.