Supertähti Ed Sheeranista tulee pian isä – lupasi aikoinaan lopettavansa kiertue-elämän perheen perustamisen myötä

12:11
Miksi ihmiset palvovat Ed Sheerania? MTV Uutiset Live löysi neljä uskollista Sheeran-fania, jotka kertovat miksi laulaja vetoaa niin moniin

Huippumuusikko Ed Sheeranin puoliso odottaa pariskunnan ensimmäistä lasta. 

Brittiläinen poptähti Ed Sheeranin, 29, vaimo Cherry Seaborn, 28, odottaa pariskunnan esikoista, jonka laskettu aika on loppukesästä, kertoo The Sun. Sheeran ilmoitti joulukuussa vetäytyvänsä pitkälle tauolle vietettyään kaksi ja puoli vuotta kiertueella. Ystävälähteiden mukaan Sheeran päätti vaimonsa kanssa käyttää taukoajan siihen, että he perustavat perheen. 

Pariskunta on viettänyt koronapandemian ajan tiiviisti kodissaan Suffolkissa. Lähteiden mukaan aviopari on äärimmäisen onnellinen tulevasta perheenlisäyksestään. 

– Ed ja Cherry ovat haltioissaan. He ovat erittäin innoissaan, mutta ovat pitäneet matalaa profiilia asian kanssa. 

Ystävälähteen mukaan pariskunta tekee tällä hetkellä kotonaan vielä viimeisiä valmisteluja pienokaisen saapumista varten. 

– Tämä on erittäin onnellista aikaa ja heidän perheensä ovat todella iloisia heidän puolestaan, eivätkä malta odottaa tulokkaan tapaamista. 

Vuonna 2017 Sheeran kertoi aikovansa vetäytyä keikkaelämästä sen jälkeen, kun hän saa lapsia, jotta voisi olla isänä mahdollisimman läsnä perheelleen. Sheeran on yksi maailman tämän hetken suosituimmista artisteista. 

– En halua olla kiertueella kun saan lapsia, haluan käväistä jossain silloin tällöin ja kuitenkin todella olla isä, Sheeran kommentoi tuolloin Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa Daily Mailin mukaan.

Sheeran nähtiin Suomessa esiintymässä kesällä 2019, jolloin muusikko heitti kahtena päivänä keikat Helsingissä Malmin lentokentällä loppuunmyydyille katsomoille. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja