Ed Sheeranin elämä ja ura esillä näyttelyssä – mukana yllättävä paljastus supertähden menneisyydestä

Ed Sheeran reputti musiikkikurssin.

Hiljattain Suomessa vierailleen supertähti Ed Sheeranin elämää on dokumentoitu ennennäkemättömän laajasti uudessa näyttelyssä. Ed Sheeran: Made in Suffolk -näyttely sisältää satoja esineitä, jotka Sheeranin isä on lahjoittanut.

Ipswichin kaupungissa Englannissa sijaitsevassa näyttelyssä käydään läpi Sheeranin matkaa kuuluisuuteen. Valokuvien ja muistoesineiden joukosta löytyy myös yllättävä todistus, jonka mukaan laulaja reputti musiikin esittämisen kurssin.

Liitteenä on kirje opettajalta, joka kehottaa Sheerania kehittämään työskentelyään muiden muusikoiden kanssa. Myöhemmin Sheeran jätti opintonsa kesken keskittyäkseen musiikkiuraansa.

Näyttelyssä on esillä esimerkiksi Sheeranin lapsuuskuvia ja piirroksia sekä runsaasti muistoesineitä hänen musiikkiuransa varrelta. Näyttelystä löytyy myös lukioaikainen diplomi, jonka mukaan Sheeran on äänestetty todennäköisimmäksi menestyjäksi.

Uransa aikana Sheeran on kerännyt useita tunnustuksia, mukaan lukien neljä Grammy-palkintoa, ja on tällä hetkellä yksi Iso-Britannian menestyneimmistä sekä rikkaimmista muusikoista. 

Lähteet: The Sun, BBC, Daily Mail

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja