Superjulkkisten suosikilta Marimekolta kolme uutta liikettä Yhdysvaltoihin

Suomalaisen Marimekon suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ulkomailla. Nyt yritys on päättänyt vastata superjulkkisten, kuten Sir Elton John ja Sarah Jessica Parker, toiveisiin avaamalla Yhdysvaltoihin kolme uutta liikettä, joista suurin on asemoitu tähtien suosimaan Beverly Hillsiin.

Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton, brittilaulaja Sir Elton John, Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker, Rikkaat Kardashianit -ohjelma ja Sims-peli – mikä yhdistää näitä viittä? Suomalainen Marimekko tietenkin!

Sir Elton John bongattiin veneillessään kohti St. Tropezin yökerhoja jalassaan Marimekon trendikkäät naisten Marimekko-converset, SJP sonnustautui kaupungille lähtiessään Marimekon vuoden 2011 malliston mekkoon, Kardashianin sisarukset taittelivat tutuin kuosein koristeltuja lautasliinoja, Sims-pelissä virtuaalihahmo sai ylleen Unikko-hameen ja ulkoministeri Clinton on yksinkertaisesti yksi maailman tunnetuimpia Marimekko-faneja.

Lippulaivana New Yorkin myymälä

Marimekon kansainvälisen suosion ja näkyvyyden kasvaessa ei ole ihme, että yrityksen panostus Yhdysvaltojen kasvuun jatkuu. Tänä vuonna Marimekko avaa kolme uuttaa myymälää länsi- ja itärannikolla, kun viime vuonna se avasi lippulaivamyymälänsä New Yorkiin.


Ensimmäinen uusista myymälöistä avattiin Bostoniin tiistaina 7. elokuuta 2012, toinen avataan Palo Altossa Stanford Shopping Centerissä syys–lokakuussa ja kolmas – ja kooltaan suurin – Beverly Hillsissä Canon Driven ja Brighton Wayn kulmassa loppuvuoden aikana.

– New Yorkista saatujen hyvien kokemusten perusteella päätimme alkuvuonna, että investoimme aiempaa enemmän oman myymäläverkoston laajentamiseen Yhdysvalloissa. Uusien myymälöidemme sijainnit ovat meille omintakeisena designbrändinä strategisesti erittäin tärkeitä. Beverly Hillsin tulevan "Marimekko-talon" merkitys on meille suuri, koska haluamme luoda tunnettuutta viihde- ja elokuvateollisuuden vaikuttajien piirissä, kommentoi yrityksen toimitusjohtaja Mika Ihamuotila.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Lehtikuva, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja