Mainos

Superhot Eva Padberg: Minulla on kaikki mitä tarvitsen

Saksalainen huippumalli Eva Padberg on rankattu maailman seksikkäimpien naisten listalle. Playboyssakin esiintynyt kaunotar kokeilee nykyään siipiään sekä laulajana että näyttelijänä.

Kuva: Sean Gallup

Kuva: Hannes Magerstaedt/Getty Images

Mallin työt saksalainen Eva Padberg aloitti vuonna 1995 osallistuttuaan menestyksekkäästi teinilehti Bravon mallikisaan. Kunnolla mallimaailma vetäisi tytön mukaansa kuitenkin vasta vuoden 1998 jälkeen, kun Padberg valmistui koulusta ja lähti maailmalle. Pariisi, Tokio, Lontoo ja New York tulivat tutuksi. Padberg työskenteli muun muassa Chanelin, Versacen, Ralph Laurenin, Calvin Kleinin, Armanin, Moschinon ja Laura Biagiottin kanssa. Nykyään Padbergin voi nähdä muun muassa Schwarzkopfin mainoskasvona.

Kuva: Sean Gallup

Kuva: Andreas Rentz/Getty Images

Mallin töiden lisäksi Padberg on tehnyt tv-töitä ja näytellyt. Uusin aluevaltaus on kirjoittaminen. Padberg on kirjoittanut omaa kolumnia Instyle-lehteen viime vuoden lopulta lähtien. Padbergi on myös laulaja-lauluntekijä Dapayk & Padberg nimisessä yhtyeessä. Vuonna 2003 hän julkaisi sooloalbuminsa Dirty White, jota kuvailtiin värikkääksi musiikilliseksi sekoitukseksi. Myös Padbergin mies NiklasWorgt on musiikkialalla.

Vuonna 2004 Padberg poseerasi Saksan Playboyssa. Seksikkäitä otoksia nähtiin myös Cosmopolitanissa, Glamourissa ja Ellessä.Sittemmin hänet rankattiin Saksan FHM-lehdessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Kuva: Andreas Rentz/Getty Images

Kuva: Andreas Rentz/Getty Images

Vuodesta 2005 lähtien Padbergin on voinut nähdä myös televisioruudussa. Hänet on nähty muun muassa elokuvassa Name of the King: A Dungeon Siege Tale. Padberg on toiminut myös tuomarina saksalaisessa Star Search -ohjelmassa.

Padberg suhtautuu elämään ja uusiin mahdollisuuksiin innostuneesti, mutta on onnellinen myös nykyhetkessä. "Minussa on tervettä uteliaisuutta, mutta minulla on kaikki mitä tarvitsen ja olen onnekas. En ole tyyppiä, joka etsisi aina jotakin parempaa," Padberg on kertonut.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: askmen.com, people.famouswhy.com, whoabc.com

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.