Superfani teki järjettömän ennätyksen – keräsi 29 000 Pokémon-tavaraa

Lisa Courtney on aito Pokémon-mestari. Hänellä on jopa diplomi, joka todistaa asian!

Lisa Courtney, 28, on todellinen Pokémon-harrastaja – ja hänellä on diplomi, joka todistaa tämän!

Courtney on kerännyt 29 000 Pokémon-tavaraa, ja ansainnut näin itselleen paikan Guinnessin ennätysten kirjassa. Ennätyksestä on jaettu oma todistus, joka kertoo kokoelman olevan maailman suurin.

Keräilyharrastus on kestänyt jo 20 vuotta. Kokoelma on ollut maailman suurin vuodesta 2009; 17 000 keräilyesineistä on uniikkikappaleita. Osan kokoelman esineistä Courtney on hakenut Japanista. 

Courtney luonnollisesti pelaa myös hittipeli Pokémon Go’ta – mutta on vain tasolla 10! 

– Oikea Pokémon-keräily on edelleen minulle parasta. Rakastan pelin pelaamista, mutta tuotteita ja vaihtelua on muualla enemmän, Courtney kuvaa.

Hän ei esimerkiksi matkustaisi pelissä kerättävien pokémonien vuoksi, mutta ”aitojen” esineiden vuoksi matkustaminen on eri asia.

– On hienoa, että Pokémon on taas valokeilassa, ja on kiva nähdä paljon ihmisiä pelaamassa. Se vie mielenkiintoisiin paikkoihin, olen löytänyt jopa kotikaupungistani maamerkkejä, joiden olemassaolosta en tiennyt.

Courtneyn kokoelma vie niin paljon tilaa, että sille on annettu perheen talosta isoin huone. 

Courtneyn suosikkihahmo on Absol. Nuori nainen ei kuitenkaan ole vielä täysin tyytyväinen kokoelmaansa.

– Haluaisin jonain päivänä saada esineen, jota haluan enemmän kuin mitään: valtavan Pokémon Center Tyranitar -pehmon. Se on ollut olemassa 15 vuotta, enkä ole vielä saanut sitä näppeihini!

Miksi Pokémon Go on niin suosittu?

Mikä Pokemon Go -pelissä viehättää? 9:07

Lähde: Caters News 

Lue myös:

    Uusimmat