Mainos

Supercell-tekijöiden miljoonatempaus – "haluamme hyvän kiertävän"

MTV3:n Huomenta Suomessa vieraillut Supercell-pelinkehittäjä Lasse Louhento kertoi miten yksinkertaisesti firman sisältä saatiin kerättyä 3,4 miljoonan euron potti Uusi Lastensairaala -hankkeelle.

– Monet meistä on isiä ja äitejä. Kohde on tietysti lähellä meidän jokaisen sydäntä. Toinen iso syy on, että tämä tekotapa hyvin uniikki. Voimme yhdessä edistää ja nopeuttaa tätä. Ja tekotapa on hyvin lähellä meidän omaa yrityskulttuuria Supercellissä, Louhento kertoi Huomenta Suomessa.

Suomalaisen Supercellin osake-enemmistö myytiin lokakuussa japanilaisyhtiölle yli miljardilla eurolla. Työntekijöiden mukaan lastensairaalalle lahjoitettavaa summaa alettiin kerätä jo ennen kauppaa.

 – Ajatus heräsi monelle taholle firmassa jo aikaisemmin. Kävimme tästä sähköpostikeskustelua firman sisällä Tokiossa, San Franciscossa ja Soulissa sijaitsevien ulkoisten toimistojemme kanssa, ja he kaikki halusivat lähteä tähän mukaan. Eikä näin ollut mitenkään määrätty. 

– Me olemme saaneet onnea ja menestystä peliemme kautta ja haluamme vain yksinkertaisesti pistää hyvää kiertämään, Louhento summasi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.