Suositulle suomalaispelille jatko-osa: PAKO 2 nyt ladattavissa Androidille ja iOS:lle

Helsingissä toimivan Three Men Gamesin seuraava peli, PAKO 2, on nyt julkaistu myös älypuhelimille. Steamissa menestynyt indie-peli on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle.

PAKO 2 on nimensä mukaisesti peli, jossa paetaan poliiseja autolla kaahaten. Pelaajan on määrä toimia pakoauton kuljettajana ja erilaisia reittejä kyttien karistamiseksi on suuren maailman ansiosta niin paljon, ettei kiinnostavuus ihan heti lopahda kesken. Lisäksi tarjolla on tietenkin aseita ja muita yllätyksiä, joilla virkavallan saa pudotettua kyydistä.

Myös PAKO 2 sisältää tietenkin mikrotransaktioita, eli pelin sisäisiä ostoksia, mutta onneksi Three Men Games ei kukkaronnyörien hellittämiseen pakota. Kovalla valuutalla voi nopeuttaa uusien autojen ja alueiden avaamista, mutta kaikki pelin sisältö on kerättävissä myös tarpeeksi pelaamalla, pelin sisäistä rahayksikköä käyttäen. Onnistuneesta paosta saa tietenkin palkkion, jonka voi sitten käyttää esimerkiksi uusien autojen ostamiseen.

Steamista älypuhelimille portattu PAKO 2 on ilmainen Android-laitteille, mutta iOS-versiosta joutuu pulittamaan 2,29 euroa, joskin samalla pääsee eroon myös mainoksista. Vuonna 2014 julkaistun edeltäjänsä kaltainen, mutta grafiikoiltaan ja syvyydeltään paranneltu PAKO 2 on ladattavissa Google Play -kaupasta ja Applen App Storesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja