Suosittu kehonrakentaja "The Beast" on kuollut terveysongelmiin: "Taistelu ohi"

Suosittu kehonrakentaja Lawrence “The Beast” Marshall on kuollut 58-vuotiaana.

Marshall menehtyi trinidadtobagolaisen Newsday-lehden mukaan hiljattain munuaisvaivoihin. Hänet oltiin toimitettu sairaalaan edellisenä päivänä.

Marshall oli Trinidad ja Tobagon saarivaltion toinen ammattilaiskehonrakentaja. Hän saavutti menestystä 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa ja asteli kerran lavalle arvostetuimmassa kehonrakennuskilpailussa Mr. Olympiassakin. Hän sijoittui tuolloin 15:nneksi.

Marshallin veli Lindsay kertoi kehonrakentajan saaneen lempinimensä "The Beast" eli "Eläin", koska kun hän päätti tehdä jotain, hän teki sen kovaa ja "meni päätyyn saakka".

Lindsayn mukaan hänen valmentajanakin toiminut veljensä innostui ensin karatesta ja kokeili elämänsä aikana siipiään myös dj:nä.

Marshall rakastui Lindsayn mukaan viimeisinä vuosinaan syvästi tyttäreensä, joka "antoi hänelle syyn taistella ja elää".

– Hänen taistelunsa on nyt ohi, Lindsay kuitenkin totesi.

Marshallin kuvailtiin nauttineen Trininad ja Tobagossa sankarin asemaa edustaessaan maataan kehonrakennuskisoissa. Häntä luonnehdittiin pidetyksi hahmoksi yhteisössään, joka opetti suojateilleen kehonrakennuksen ohella elämää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja