Suosittu Dibitassut- sarja palaa Juniorille

Suloiset Dibitassut palaavat ruutuun tulevana maanantaina 14. maaliskuuta.

Dibitassut asuvat värikkäällä planeetalla ja he matkustavat omilla avaruusaluksillaan paikasta toiseen. Värikkään ja rauhallisen elämän planeetalla rikkoo kuninkaan tyttären, Prinsessan, yllättävä katoaminen. Dibitassujen keskuudessa liikkuu huhuja kosijoista, mutta totuus katoamisesta saattaa olla toisenlainen. Kaupunkiin ilmestyneiden mystisten hämykkien saapuminen aiheuttaa ihmetystä. Voisivatko hämykit kuitenkin auttaa Prinsessan löytymisessä?

Sarjan synty

Ihastuttavan sarjan taustalla ovat suomalaislapset, Mikaela ja Tom Solatie. 12- ja 10-vuotiaat sisarukset keksivät Dibitassut perheen ollessa lomamatkalla Yhdysvalloissa. Pitkän automatkan aikana Grand Canoylle lapset alkoivat piirtää hahmoja, joista syntyi loppujen lopuksi Dibitassujen hahmot. Idea kehittyi niin pitkälle, että vuonna 2007 lasten isä, Jim Solatie, lähti Kiinaan etsimään sadulle yhteistyökumppania. Lukuisten palaverien jälkeen yhteistyökumppani löytyi, ja projekti lähti vauhdilla eteenpäin.

Dibitassuja on ideoitu myös "luovuuspajoissa", joissa joukko lapsia sai laittaa kaiken luovuutensa peliin. Pajoissa oli mukana lapsia useista eri kultuureista. Heidän tuotoksena on muun muassa Dibitassujen oma kaupunki, joka on rakennettu luista. Ohjelman suomalaiseksi käsikirjoittajaksi saatiin, koirarakkaana tunnettu, Tuija Lehtinen.

Dibitassuja voi seurata ensi viikosta alkaen joka maanantai klo 7.20 ja sunnuntaisin klo 14.30.

Vieraile Juniorin Dibitassujen omalla sivustolla. Pelaa pelejä ja tutustu sarjan hahmoihin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja