Suosikkiräppäri paljastui Masked Singer -ohjelmassa – laulaminen järkytti: "Olin suoraan sanottuna kauhusta jäykkänä"

2:39
Katso videolta, kuka paljastuu maskin takaa!

Masked Singer Suomi -sarjan toinen kausi jatkui vauhdikkailla esityksillä lauantaina 28. marraskuuta. Jakson päätteeksi maskin takaa löytyi tunnettu suomalainen räppäri Petri Nygård.

Masked Singer Suomi -ohjelman lauantai-illan jaksossa päästiin jälleen nauttimaan toinen toistaan upeammista esityksistä. Illan päätteeksi katsojat äänestivät, kenen haluavat poistavan maskin. Tällä kertaa maskin joutui poistamaan Viikinki.

Maskin alta paljastui räppäri Petri Nygård. 

– Aika friikkiä olla siellä maskin takana ja kuuntelet kaikkia veikkauksia. Kun ne ottavat vihjeistä jotain kiinni. Olen tarttunut jokaiseen, mikä on osunut minuun, että nyt ne arvasivat. Yllätyin tosi paljon, että näinkin pitkälle pääsin, Nygård kommentoi MTV Uutisille.

Viikinki-hahmo on ollut miehelle erityisen mielekäs.

– Olin ihan haipissa tästä. Tykkään Viikingeistä. Olen katsonut tv-sarjaa ja dokumentteja. Myös viikinkien historia kiinnostaa. Tämä oli ihan paras juttu.

Räppärinä tunnettu mies pääsi esittelemään ensi kertaa omaa lauluääntään yleisölle. Biisien löytäminen oli haastavaa.

– Inhoan laulamista ja en ole ikinä laulanut edes karaokessa. Olin suoraan sanottuna kauhusta jäykkänä, kun biisejä mietittiin. Ei ole mitään biisejä, mitä laulaisin. Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin huippukivaa.

"En pysty niitä kuuntelemaan"

Omaa lauluääntään mies ei halua kuulla.

– En pysty niitä kuuntelemaan. Olen muutenkin niin kriittinen. En ole aloittamassa mitään laulu-uraa. Aika hirveätä kuunneltavaa ne minusta on.

Nygård sai pidettyä salaisuuden piilossa loppumetreille saakka. Edes miehen levy-yhtiön edustajat eivät tienneet osallistumisesta.

– En puhu yleensä mitään omia asioitani, joten oli helppoa pitää salaisuus. Levy-yhtiöiltä tuli kyselyitä loppumetreillä, että oletko se sinä?

Työstää uutta musiikkia

Koronavuosi antoi artistille mahdollisuuden osallistua ohjelmaan.

– Luulin, että minulla on hirveäsi keikkaa. Juhlavuosi ja albumin valmistelua. Kun tuli korona, niin ei olekaan keikkoja ja olikin aikaa.

Nygård kertoo työstävänsä parhaillaan uutta musiikkia, jonka hän aikoo julkaista vielä tämän vuoden puolella.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19:30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja