Masked Singerin Laiskiaiseksi paljastui yllättäen Roman Schatz – nuori ja tarkkakorvainen läheinen tajusi totuuden oitis

4:31
Näin Laiskiainen tulkitsi klassikkokappaletta Highway to Hell!

Roman Schatz alleviivaa Masked Singer Suomen olleen raskas kokemus – varsinkin fyysisesti.

Masked Singer Suomi -ohjelman suorassa lähetyksessä lauantaina 21. marraskuuta nähtiin jälleen uusi paljastus, kun jaksossa saatiin selville Laiskiaisen henkilöllisyys. Maskin takaa paljastui yllättäen kirjailija Roman Schatz

Mies kertoo, että hänen henkilöllisyytensä pysyi melko hyvin salassa hänen lähipiiriltään, mutta yksi ihminen näki Laiskiaisen läpi Schatzin mukaan heti ensiesiintymisen alusta lähtien. 

– 8-vuotias tyttäreni tajusi heti, että se olen minä. Lähipiirini on sen verran pieni nykyään, että ei ollut kauheasti tarvetta varoa paljastuksia lähipiirissä, Schatz nauraa. 

Schatz on vuosien saatossa tehnyt televisiossa vaikka ja mitä, kuten esimerkiksi sukeltanut sekä hypännyt laskuvarjolla lentokoneesta, mutta kokemus Masked Singerissa oli Schatzin mukaan kuitenkin kirkkaasti rankin. Jaksossakin nähtiin, kuinka Highway to Hell -kappaleen esittänyt Laiskiainen oli vedon jälkeen kirjaimellisesti kaikkensa antaneen näköinen. 

– Nämä kaksi minuuttia siinä ilmatiiviissä Laiskiais-puvussa sokeana, lämpöhalvauksen uhrina, se oli ihan hirveää. Se oli tosi kova fyysinen suoritus ja olen ylpeä, että jäin eloon. 

Suomessa Schatz tunnetaan erityisesti kirjailijana, mutta ulkomailla saksalaissyntyinen mies on myös esiintynyt laulajanakin. 

– Olen laulanut aina, koko elämäni aikana, välillä rahastakin. Olen laulanut ulkomailla, mutta en Suomessa niin kauheasti. 

– Se olisi tietysti kivaa, jos pääsisi laulamaan vielä enemmän. Mähän olen puhetyöläinen, mutta laulaminen on vielä kivempaa kuin puhuminen. 

Schatz myöntää ajatelleensa, että kun hän paljastuu Masked Singerin Laiskiaiseksi, voisi miehen puhelin alkaa soida ja kutsuja pikkujouluesiintymisiin virrata. Koronatilanteen takia tämä jää kuitenkin todennäköisesti välistä. 

– Mahdollisimman huonoon aikaan tuli tämä mun nuorena laulajana breikkaaminen. Mutta mullahan on asiat ihan kondiksessa, täytin juuri 60 vuotta, mun ei tarvitse miettiä tuleeko musta kohta suuri seksisymboli ja poplaulaja. Mutta jossain vanhojen äijien bändissä olisi mukavaa laulaa vaikka jazzia. 

Mies kertoo jännittäneensä Masked Singerin aikana erityisesti laulamista, mutta erityisen jännittävää olikin loppujen lopuksi vaikeassa asussa tanssiminen. Esitysten aikana Schatzilla oli kertomansa mukaan niskassaan pakastimesta suoraan otettu jääpakkaus, jolla varmistettiin, ettei mies pyörry esityksen aikana kuumuuden takia. 

Vaikka asu oli haastava, oli Laiskiaisen hahmo kuitenkin erityisen puhutteleva Schatzille alusta alkaen. 

– Tuottaja soitti mulle ja sanoi, että mulla on sulle sellainen rooli, josta mä olen ihan varma ettet kieltäydy: haluatko olla laulava Laiskiainen? Vastasin, että joo, haluan! 

Masked Singer Suomi lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja