Suosikkilaulaja jyrää listoilla – Jenni Vartiaisen kappale viime vuoden soitetuin kotimainen

Laulaja Jenni Vartiaisen tulkitsema Suru on kunniavieras –kappale on viime vuode soitetuin kotimainen kappale. 

Teoston keräämien esitystietojen mukaan Jenni Vartiaisen melankolinen kappale Suru on kunniavieras on viime vuoden soitetuin kotimainen kappale.

Teoston tiedotteen mukaan Jukka ImmosenMariskan ja Vartiaisen tekemää kappaletta esitettiin kaikkiaan noin 9 400 kertaa radiossa, tv:ssä ja elävän musiikin keikoilla. 

Suru on kunniavieras on erityisen tuttu televisiokatsojille, sillä biisi soi Mustat lesket –draamasarjan ennakkomainonnassa.

Kaupallisten radiokanavien kymmenen soitetuimman kappaleen listalle sijoittui Vartiaisen kappaleen lisäksi kolme muuta kotimaista teosta: Jukka Pojan Kylmästä lämpimään, Kaija Koon Kuka sen opettaa ja Juha Tapion Aito rakkaus.

Suomen soitetuin kappale kaupallisissa radioissa oli vuonna 2014 ulkomainen Addicted to you. Biisin esittää Avicii. Listalla ensimmäiset viisi kappaletta ovat ulkomaisia. 

Tiedot soitetuimmista kappaleista perustuvat ilmoituksiin, joita Teosto saa tilaisuuksien järjestäjiltä, radio- ja tv-yhtiöiltä ja esiintyjiltä. Teosto maksaa sekä koti- että ulkomaisille musiikin tekijöille ja kustantajille korvaukset heidän teostensa käytöstä ilmoitusten perusteella.

Lue myös:

    Uusimmat