Suosikkijuontaja Ile Uusivuori 42 vuotta – näin hän analysoi nykyistä elämänvaihettaan: "Tietää kuka on, eikä ole enää jäätävää tarvetta olla aina oikeassa"

1:52
Uskoisitko todeksi? Ile Uusivuori kertoo antaneensa pakit maailmantähti Rihannalle.

Uusivuori on kiitollinen elämäntilanteestaan.

Juontaja Ile Uusivuori juhlii perjantaina 26. elokuuta syntymäpäiväänsä pohdiskelevalla Instagram-julkaisulla. Nykyistä ikäänsä Uusivuori kuvailee loistavaksi, eikä häntä kiinnostaisi olla missään muussa elämänvaiheessa.

– Tässä vaiheessa, jos on käynyt hyvin, tietää kuka on, eikä ole enää jäätävää tarvetta olla aina oikeassa tai kilpailla leivänmurusista. Tekee mieli kuunnella enemmän kuin puhua. Mä oon kuka mä oon ja teen mitä mä teen. Se tuntuu hyvältä.

– Suurimmat saavutukset tällä viikolla oli eilisten junnufutistreenien rastien valmennukset, esikoinen diggaili isosti mun lohipastasta ja mä löysin mun kuulokkeet aamutakin taskusta.  

Samalla juontaja kertoo olevansa syvästi kiitollinen kaikesta siitä, mitä hänellä on. Kiitosta saa myös hänen vaimonsa Marja Hintikka

– Tiedän, että olen saanut paljon enemmän kuin ansaitsen. Kuten esimerkiksi järjettömän kauniin, fiksun ja upean vaimon, joka saa sukat pyörimään jaloissa pelkästään yhdellä katseella, Uusivuori ylistää.

Juontajaparilla on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja