Suosikkijuontaja Alma Hätönen juhli kolmekymppisiään – näyttelijärakas julkaisi söpön onnittelupäivityksen

Alma Hätösellä ja Jaakko Ohtosella oli viikonloppuna syytä juhlaan, sillä pari juhli Hätösen syntymäpäivän lisäksi myös vuosipäiväänsä.

Suosikkijuontaja Alma Hätönen täytti tiistaina 30 vuotta ja juhli syntymäpäiviään viikonloppuna, selviää poikaystävä Jaakko Ohtosen Instagram-päivityksestä.

Ohtonen julkaisi Instagram-tilillään suloisen yhteiskuvan pariskunnasta ja paljasti samalla, että juhlaan oli toinenkin syy.

– Perjantaina tuli neljä vuotta pööpöilyä täyteen tän pönttöpään kanssa, lauantaina juhlittiin samaisen söpöliinin kolmekymppisiä ja tänään tuolla vitsiniekalla on ihan oikeasti synttäripäivä. Onnea rakas ja kiitokset koko juhlakansalle! Ohtonen kirjoitti.

Myös Hätönen julkaisi omalla Instagram-tilillään päivityksen, jossa iloitsi sekä syntymäpäivästään että vuosipäivästä.

– Moikku mikä viikonloppu. Neljä vuotta yhdessä tän vekkulin kanssa ja siihen vielä kolmekybäset päälle. Olin varautunut, et näin latautunut viikonloppu ei voi kuin mennä pieleen, mutta lopulta kaikki menikin aivan ihanasti. Oon nimittäin huomannut, et odotukset pilaa kaiken. Kun ei odota mitään niin voi yllättyä tällä tavalla positiivisesti, juontaja iloitsi kuvatekstissään.

Radijuontajana kuuluisuuteen ponnahtanut Hätönen on nähty hiljattain muun muassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa sekä kilpailijana että Selviytyjät Suomi Extran juontajana. Syksyllä hän juoni myös Big Brotheria.

Big Brotherin äänenäkin tunnettu Ohtonen, 30, puolestaan on nähty esimerkiksi sarjoissa Syke, Klikkaa mua ja Ex-onnelliset.

Lue myös:

    Uusimmat