Suomen tennistähti päätti noin 10 vuotta sitten jo lopettaa uransa – tuon päätöksen pyörtäminen kantoi nyt upealla tavalla hedelmää

Harri Heliövaara ja Emil Ruusuvuori ovat ylpeitä Suomen tennisjoukkueen saavutuksesta – "Ei paljon paremmaksi mene" 2:31
Harri Heliövaara ja Emil Ruusuvuori muistelivat Linnan juhlissa menestyksekästä tennisvuotta.

Suomen tennistähti Harri Heliövaara saapui Linnan juhliin Yhdysvaltojen avointen Grand Slam -voittajana ja Suomen tennismaajoukkueen Davis Cup -sankarina.

Kulunut vuosi on ollut suomalaisen tenniksen kannalta historiallinen. Harri Heliövaara voitti syyskuussa Yhdysvaltojen avointen sekanelinpelin mestaruuden ja hänestä tuli täten vasta toinen suomalainen Grand slam -voittaja.

Heliövaara oli myös isossa roolissa, kun Suomi marssi Davis Cupissa historiallisesti välieriin. 

34-vuotias Heliövaara ehti noin 10 vuotta sitten jo lopettaa hetkeksi uransa, mutta pyörsi myöhemmin päätöksensä. Jälkikäteen ajateltuna uran jatkaminen oli oikea päätös.

– Kai sitä jokainen unelmoi joistakin hienoista asioista, mutta rehellisesti en pitänyt kovin todennäköisenä, että täällä ollaan. Osoittaa, että on tullut tehtyä oikeita asioita, eikä harmita ne päätökset, joita on tullut tähän mennessä tehtyä, Heliövaara myhäilee.

Katso Harri Heliövaaran ja Emil Ruusuvuoren haastattelu Linnan juhlista kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat