Suomen pettäjäsivuston maajohtaja: Palvelumme voi pelastaa parisuhteesi

Lokakuussa Suomessa avattu Victoria Milan -nettideittisivusto on lyhyessä ajassa kerännyt 70 000 jäsentä. Varatuille suunnattu palvelu voi olla jopa parisuhteen pelastus, palvelun maajohtaja Timo Uusi-Kerttula sanoo.

Victoria Milan on treffisivusto parisuhteessa eläville. Lokakuussa Suomen markkinoille avattu sivusto on kerännyt lyhyessä ajassa 70 000 jäsentä. Nettiportaalin suosio oli yllätys jopa Victoria Milanin maajohtaja Timo Uusi-Kerttulalle.

– Suosio kertoo siitä, että tällaiselle palvelulle oli markkinarako. Suomalaiset ovat rehellistä kansaa kaikissa asioissa, Uusi-Kerttula sanoo.

Rehellisyydellä Uusi-Kerttula viittaa sivuston pelisääntöihin. Victoria Milanissa perheellisenkään ei tarvitse peitellä taustaansa, ja käyttäjät tietävät, mihin ovat ryhtymässä.

Victoria Milanin jäsenistä on tällä hetkellä 70 prosenttia miehiä ja 30 prosenttia naisia, mutta palvelua markkinoidaan etenkin naisille. Yritys onkin kerännyt tietoa naisten treffimieltymyksistä. Selvitysten mukaan naiset arvostavat parisuhdemarkkinoilla eniten rehellisyyttä. Rehellisyyttä arvostaville Victoria Milan on oikea paikka.

– Victoria Milanin käyttäjät toimivat samoilla säännöillä. Ihmiset voivat kokea perinteiset nettideittisaitit riskialttiimpina, sillä siellä ei usein tiedä, kuka toinen on ja onko hän tosiasiassa varattu, Uusi-Kerttula sanoo.

Viimeinen hätähuuto

Sivusto mainostaa itseään paitsi sivustona, joka herättää intohimon jälleen eloon, myös potentiaalisena parisuhteen pelastajana.

– Usein jo omasta suhteestaan puhuminen ulkopuoliselle henkilölle avaa tunne-elämän patoja, ja henkilö alkaa huomata oman suhteensa hyvätkin puolet, Uusi-Kerttula sanoo.

Palvelussa onkin mahdollisuus toimia täysin anonyymina. Sivusto neuvoo, kuinka yksityisyytensä voi salata parhaiten.

– Neuvomme muun muassa nimimerkin, salaisen sähköpostiosoitteen ja kuvien sumentamisen kanssa, Uusi-Kerttula kertoo.

Joskus suhteen päättäminen voi olla ainoa oikea ratkaisu.

– Monet kirjautuvat palveluumme, koska haluavatkin jäädä kiinni. Sivustollamme käyminen voi olla parisuhteen viimeinen hätähuuto, Uusi-Kerttula sanoo.


AVA

Teksti: Maarit Rasi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat