Suomen maajoukkuetähti oli viikkoja pattitilanteessa Amsterdamissa koronaviruksen vuoksi, tiukka päätös toi lopulta helpotuksen – "Hän alkoi olla jo vähän masentunut"

6:42
Videolla Helmarit-luotsi Anna Signeulin mietteitä koronavirustilanteesta ja tulevista EM-kisoista.

Naisten jalkapallomaajoukkueen pelaaja Iina Salmi oli pitkään jumissa Amsterdamissa koronavirustilanteen vuoksi. Helmareiden päävalmentaja Anna Signeul avasi Salmen ikäviä kokemuksia Urheilusuorassa.

Koronaviruspandemia on pistänyt lähes koko urheilumaailman täysin pysähdyksiin. Osa sarjoista ja liigoista odottaa vielä mahdollisuutta jatkaa kausi normaalisti loppuun asti, minkä vuoksi pelaajienkin on pysyteltävä lähettyvillä.

Helmareiden päävalmentaja Anna Signeul on pitänyt yhteyttä pelaajiinsa vallitsevan tilanteen aikana. Pääosin pelaajat voivat hyvin, mutta kaikki eivät ole selvinneet ilman haasteita.

– Kaikilla heillä menee oikein hyvin. Ainoa, jolla on ollut vähän vaikeuksia, on Iina Salmi, joka on istunut yksin Amsterdamissa, Signeul kertoo Urheilusuorassa.

Salmi on edustanut Ajaxia vuodesta 2018 lähtien, mutta suomalaistähti purki sopimuksensa aivan hiljattain, mikä vapautti hänet pattitilanteestaan.

– Hän itse asiassa purki sopimuksensa ja on nyt tulossa kotiin. Hän oli aivan yksin asunnossaan viiden viikon ajan. Hän alkoi olla jo vähän masentunut. Hän on todella iloinen tekemäänsä päätökseen, Signeul sanoo.

C Moren Urheilusuora maanantaista perjantaihin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja