Suomeen muuttaneen Maajussi-Royn kesäpäivä sai ikävän käänteen – poika kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

3:46
Kanadalainen maajussi-Roy muutti Suomeen – miehelle sataa treffipyyntöjä suomalaisilta naisilta

Maajussit maailmalla -ohjelmasta tuttu Roy kertoo Instagramissa, että hänen poikansa joutui ambulanssikyydillä sairaalaan.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu Roy muutti kesällä Suomeen 18-vuotiaan poikansa kanssa. Roy kertoi MTV:lle rakastuneensa Suomeen ohjelman kuvauksissa niin palavasti, että päätti muuttaa pysyvästi Kanadan Halifaxista Helsinkiin.

Roy on kertonut julkisella Instagram-tilillään avoimesti elämästään. Torstaina hän kertoi seuraajilleen isän ja pojan kesäpäivän saaneen ikävän käänteen, kun hänen poikansa Lex kiidätettiin sairaalaan ambulanssikyydissä.

– Neljä viikkoa Suomessa, mitäköhän sitä tekisi seuraavaksi? hän pohti Instagramin Stories-osiossa torstaina ja jakoi selfien kaksikosta.

Seuraavassa kuvassa hänen poikansa oli tulossa ambulanssista paareilla sairaalaan.

– No kokeillaanpa terveydenhuoltojärjestelmää, isä kirjoitti kuvan yhteydessä.

Perjantaina Roy julkaisi kuvan Lexistä, joka näyttää hymykasvoillaan peukkuja sairaalapedissä, jossa hän mitä ilmeisimmin toipuu leikkauksesta.

– Hän toipuu hyvin, yksi umpilisäke vähemmän, Roy kertoo kuvan yhteydessä.

MTV Uutiset tavoitti Royn perjantai-iltana. Hän viestitti Lexin voivan hyvin tilanteeseen nähden. 

– Olemme hyvin vaikuttuneita suomalaisesta terveydenhuollosta ja siitä, kuinka ammattimaisesti häntä on hoidettu, Roy kiittelee.

Hän kertoo poikansa kärsineen kovista vatsakivuista, jotka äityivät lopulta niin pahoiksi, että he joutuivat soittamaan keskellä yötä ambulanssin.

– Hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan ja siellä todettiin, että umpilisäke oli tulehtunut. Monien kokeiden ja sen jälkeen, kun olimme videoyhteyksillä konsultoineet hänen äitiään Kanadassa päätimme, että tulehtunut umpilisäke poistetaan.

Lex toipuu isänsä mukaan edelleen sairaalassa, mutta tuntee olonsa jo paremmaksi ja levänneeksi. 

– Hän on myös huomannut, että raparperimehu on parasta ikinä, isä paljastaa.

Roy kertoi MTV Uutisten haastattelussa aiemmin kesällä laittaneensa elämäntapansa uusiksi ja pudottaneensa painoaan. Hän kertoi, että oli saanut kuulla pojaltaan vihjailua painostaan.

– Kun poikani alkoi lainamaan minun vanhoja vaatteitani sanoen, että ne eivät mahdu sinulle kuitenkaan. Ajattelin, että nyt on aika saada vanhat farkut jalkaan, hän paljasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja