Maajussi-Roy teki valtavan elämäntapamuutoksen puolessa vuodessa – näin treenatumpi vartalo on vaikuttanut miehen elämänlaatuun

3:46
Kanadalainen maajussi-Roy muutti Suomeen – nyt miehelle sataa treffipyyntöjä suomalaisilta naisilta

Maajussi-Roy kertoo treenanneensa itsensä kuntoon koronavuoden aikana.  

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu kanadalainen maajussi-Roy kertoi MTV Uutisille elämäntapamuutoksestaan. Suomeen muutama päivä sitten poikansa kanssa muuttanut mies kertoo laittaneensa itsensä kuntoon koronavuoden aikana asuessaan Kanadassa.

– Otin sulkutilan kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa vain istuin ja söin. Toisessa osassa ajattelin, että voisin olla vähän aktiivisempi.

Royn 18-vuotias poika alkoi vihjailemaan isälleen painosta.

– Kun poikani alkoi lainamaan minun vanhoja vaatteitani sanoen, että ne eivät mahdu sinulle kuitenkaan. Ajattelin, että nyt on aika saada vanhat farkut jalkaan.

– Viime vuonna minulla ei ollut paljoakaan sosiaalista elämää, joten muutoksesta ei ole tullut paljoakaan palautetta. Mutta tunnen sen ehdottomasti jokapäiväisessä elämässäni. Pystyn liikkumaan helpommin ja pysyn pojan perässä ulkoillessa, mies kertoo.

Roy kertoi aiemmin Instagram-päivityksen yhteydessä muutoksesta, jonka hän teki vain puolen vuoden aikana.

Roy kertoo, että painoi ennen starttia 106 kiloa, kuusi kuukautta myöhemmin puntari näytti 94 kiloa. Painoa miehellä tippui siis 12 kiloa.

Vyötärö kapeni peräti 14 senttiä, 109 senttimetristä 95 senttimetriin.

Hän myös julkaisi aiemmin Instagram-tililleen ennen ja jälkeen -kuvat.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja