Maajussille morsian maailmalla -ohjelman Roy muutti Suomeen – sai vastaansa valtavan viestitulvan: "Todella imartelevaa"

3:46
Kanadalainen maajussi-Roy muutti Suomeen – nyt miehelle sataa treffipyyntöjä suomalaisilta naisilta.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu Roy rakastui niin paljon Suomeen, että päätti muuttaa vanhempiensa kotimaahan.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu maajussi-Roy muutti muutama päivä sitten Suomeen 18-vuotiaan poikansa kanssa. Roy kertoo MTV Uutiset Livessä rakastuneensa niin palavasti Suomeen ohjelman kuvauksien aikana, että päätti muuttaa pysyvästi Helsinkiin.

– Kukapa nyt ei haluaisi asua täällä? Oli niin sydäntälämmittävä olla täällä kaksi vuotta sitten, kun kuvasimme ohjelmaa. Suomi tuntui kodilta. Tunsin, että tämä on paikka, jossa haluan asua ja viettää loppuelämäni, Roy kertoo.

Jo nyt muutaman päivän aikana Roy kertoo saaneensa paljon viestejä suomalaisilta, jotka ovat ottaneet isän ja pojan tulon upeasti vastaan.

– Vastaanotto on ollut todella imartelevaa. Kaikilta, ei pelkästään naisilta. Lämmin vastaanotto ja suomalaiset ovat toivottaneet tervetulleiksi. Olen saanut paljon viestejä ja tuntuu pahalta, etten ole pystynyt vastaamaan niihin kaikkiin. Etenkin sen jälkeen, kun saavuimme, on tullut paljon viestejä.

Mitä mieltä Roy on naisystävän hankinnasta ja mitä töitä mies aikoo Suomessa tehdä? Katso koko haastattelu MTV Uutiset Livestä!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja