Mainos

Suomea juhlitaan Tampereella - MTV.fi välittää tunnelmat suorana

Tänään illalla itsenäisyyspäivän juhlinta huipentuu Tampere-talossa, jossa järjestetään Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhla. Tapahtuma on Tampereella Presidentinlinnan remontin vuoksi.

MTV.fi on vahvasti mukana juhlahumussa. Suora lähetys alkaa netissä kello 17.05 ja se jatkuu iltakymmeneen saakka.

MTV.fi:n lähetyksessä ankkureina ja juontajina toimivat Kirsi Alm-Siira, Keijo Leppänen ja Tuomas Enbuske. Luvassa on persoonallisia, hauskoja ja koskettavia hetkiä, kun juontajakolmikko laittaa itsensä likoon ja haastattelee illan kiinnostavimpia vieraita omalla persoonallisella tyylillään.

– Haluan tehdä tuttavallisia haastatteluita. Ajattelen haastatteluissa aina kahta asiaa: mitä katsoja itse kysyisi, jos olisi nyt tilallani - ja tiettyä yksinkertaisuutta myös. Tämä ei saa mennä hienosteluksi, konkariosastoa edustava Keijo "Keke" Leppänen sanoo.

Alm-Siira odottaa mahtavia haastateltavia

Alm-Siira, joka on ensikertalainen itsenäisyysjuhlissa, iloitsee monipuolisesta vierasjoukosta. Tampere-talolle on kutsuttu noin 1 700 vierasta koko Suomesta ja yhteiskunnan kaikilta aloilta.

– Haastattelemme hyvin paljon myös niin sanottuja tavallisia kansalaisia. Olemme löytäneet mahtavia tyyppejä mukaan lähetykseen, joiden tarina on syytä kertoa.

Ankkurikolmikko lupaa, että haastateltavissa on niin viihteen kuin politiikan kovia nimiä, illan kaunottaria ja kohauttajia sekä monenlaisia sankaritarinoita.

Kaikki juhlajutut ja haastatteluvideot kootaan yhden sivuston alle. Osoitteessa mtv.fi/itsenäisyysjuhla voi lukea kaikki illan kiinnostavimmat haastattelut, katsoa mieleenpainuvimmat videot sekä seurata suoraa lähetystä että sosiaalisen median kuhinaa.

Konsertti kruunaa juhlaillan

Juhlapaikan lisäksi myös illan kaava poikkeaa edellisvuosista. Tänä vuonna juhlissa ei nähdä tanssia, vaan illan kohokohta on noin tunnin kestävä konsertti.

Konsertissa esiintyy muun muassa   Vesa-Matti Loiri Tampere Filharmonian säestämänä. Myös viime vuonna Linnan juhlissa vieraanakin ollut laulaja-näyttelijä Maria Ylipää on yksi konsertin esiintyjistä.

Konsertissa laulavat lisäksi kansainvälisesti menestynyt sopraano Soile Isokoski ja baritoni Valtteri Torikka.

Lavalla nähdään myös näyttelijöitä ja kuullaan kirjallisuuskatkelmia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.