Suomalaistaustainen Victoria’s Secret -malli Elsa Hosk odottaa lasta – julkaisi sensuelleja otoksia vauvavatsastaan

0:45
Puoliksi suomalainen Elsa Hosk on tullut tunnetuksi alusvaatebrändi Victoria's Secretin "enkelinä"

Victoria’s Secretin alusvaatemallina tunnettu Elsa Hosk kertoo Instagram-tilillään odottavansa ensimmäistä lastaan.

Alusvaatebrändi Victoria's Secretin mallina maailmalla tunnettu Elsa Hosk odottaa lasta. Hosk kertoi raskaudestaan Instagram-tilillään tiistaina ja julkaisi samalla liudan sensuelleja otoksia, jotka paljastavat hänen vauvavatsansa.

Pienokainen on Hoskin ja tämän puolison Tom Dalyn ensimmäinen yhteinen lapsi.

– Olen pitänyt tätä enkeliä salaa vatsassani jo jonkun aikaa. Olen enemmän kuin innoissani ja onnellinen siitä, että saan vauvan ja voin aloittaa uuden luvun elämässäni unelmien mieheni kanssa, hehkutti Hosk ja paljasti kuvatekstissä, että odotus on edennyt suunnilleen puoliväliin.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Raskaudesta uutisoivan People-lehden mukaan Hosk on ollut liikemiehenä uraa tekevän Dalyn kanssa yhdessä vuodesta 2015, mutta pari on pitänyt varsin matalaa profiilia parisuhteestaan.

Vaalea kaunotar on varttunut Ruotsissa, mutta Como-sivusto kertoi pari vuotta sitten, että Hosk on puoliksi suomalaista syntyperää: äiti Marja on suomalainen ja isä Pål ruotsalainen.

Marraskuussa 32 vuotta täyttävä Hosk aloitti mallin uransa 14-vuotiaana ja muutti pian New Yorkiin. Vuonna 2016 hän sai kunnian avata Victoria's Secretin muotinäytöksen. Suositulla mallilla on Instagramissa jo yli kuusi miljoonaa seuraajaa.

MTV Uutiset kertoi vuonna 2018, että Hosk on ehtinyt tehdä jo mittavan uran huippumallina. Hän on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Diorin, Dolce & Gabbanan, Free Peoplen, Ungaron, H&M:n, Anna Suin, Lilly Pulitzer ja Guessin kaltaisille merkeille. Lisäksi Hosk on toiminut myös meille suomalaisille tutun Lumenen Natural Code -sarjan kasvona.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja