Ruotsalainen huippumalli luonnonkauniina: Näin kruunaat lähes meikittömän lookin

Ruotsalaissyntyinen huippumalli Elsa Hosk luottaa hentoon, mutta ryhdikkääseen ehostukseen. Skandinaavinen kaunotar näyttää myös tietävän, kuinka tärkeä merkitys kauniisti muotoilluilla ja omaan hiusväriin sointuvilla kulmakarvoilla on eheän lookin luomiseksi.

Huippumalli sekä Lumene Natural Coden kasvo Elsa Hosk, 24, edusti syyskuun kunniaksi suorastaan kadehdittavan luonnonkauniina New Yorkers For Children -gaalassa New Yorkissa. Pitkät vaaleat hiukset valtoimenaan valokeilaan astellut Victoria's Secret -malli oli tyylilleen uskollisesti ehostautunut rennosti, mutta samalla aikuismaisen tyylikkäästi.

Sinisiä, luonnostaan kettumaisen viirumaisia silmiään Hosk oli korostanut heleällä luomivärillä, joka kiersi niin ylä- kuin alaluomia. Huuliin malli oli sipaissut helmimäisen oranssia huulipunaa.

Eheän Hoskin ehostuksesta tekee kuitenkin eritoten naisen graafisen kauniit ja onnistuneesti muotoillut kulmakarvat, jotka sointuvat täydellisesti naisen kullanhehkuisiin kutreihin.

Siistit, kauniisti muotoillut kulmakarvat antavat kasvoille tunnetusti ryhtiä ja ilmettä: yksi luottotuote ryhdikkäiden, mutta luonnollisten kulmien saavuttamiseksi onkin kulmakynä.

Kulmakynän väri kannattaakin valita omien kulmakarvojen väriä mukaillen ja miettien, haluaako pehmeän luonnollisen lookin vai dramaattisen graafisen. On myös tärkeää kiinnittää huomiota sen hetkiseen hiustenväriin – kuten yllättäen myös tyvikasvuun. Valitse kulmakynän väri hiustenväriäsi mukaan, mutta jos tyvikasvusi näkyy reippaasti tummana, valitse mieluummin juurikasvuun sointuva kulmakynä.

Etenkin aikuisten naisten kannattaa panostaa kauniisti muotoiltuihin kulmiin, koska ne piristävät katsetta ja kohottavat ilmettä hetkessä.

Löydä oma kulmakarvatyylisi:


Lähde: Splash News, Wikipedia, Lumene

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja