Suomalaistähti valloitti Hollywoodin punaisella matolla – katso kuvat ensi-illasta!

Suomalaisnäyttelijä Pihla Viitala hämmästytti eilen häikäisevällä olemuksellaan Hollywood-tähtien joukossa punaisella matolla.

Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa näyttelevä 30-vuotias suomalaisnäyttelijä Pihla Viitala edusti upeana elokuvan ensi-illassa maailmantähtien joukossa. Upea suomalaiskaunotar erottui joukosta edukseen upean lookinsa ja suloisen olemuksensa vuoksi.

Viitala oli valinnut ylleen pitsisen mustan mekon, jonka alta kuulsi läpi valkoinen kangas. Näyttävin mustin strassein ja brodeerauksin koristeltu musta pitsi sopi vaaleahipiäisen tähden ylle.

Aiemmin vaaleahiuksisena viihtynyt Viitala oli kihartanut lämpimänruskeiksi värjätyt hiuksensa 1950-luvun tyylistä muistuttavasti hallituille laineille. Upeat kimmeltävät korvakorut ja hillitty meikki täydensivät luonnonkauniin tähden tyylin.

Vain tovi sitten esikoisensa synnyttänyt Viitala vaikuttaa karistaneen raskauskilonsa vauhdilla. Pyöristyneestä vartalosta ei näkynyt merkkiäkään Viitalan poseeratessa tyköistuvassa iltapuvussaan upeana.

Suureen suosioon Suomessa nousseissa Käsky- ja Rööperi-elokuvissa näytellyt Viitala tekee parhaillaan ennennäkemätöntä läpimurtoa kansainvälisillä valkokankailla. Viitala on näytellyt Hollywood-roolinsa lisäksi myös norjalaisessa komediasarjassa ja hänet on kiinnitetty amerikkalaiseen L.A. Noir -tv-sarjaan.

Viitalan rinnalla punaisella matolla poseerasivat muun muassa Jason Bournen roolista tutuksi tullut näyttelijäkomistus Jeremy Renner sekä näyttelijäkaunottaret Marley Shelton, Famke Janssen, Gemma Arterton ja Zoë Bell.

AVA on myös Twitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Tykkää AVAsta myös Facebookissa!


Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash, Getty Images

Teksti: Heli Kuitunen

Lue myös:

    Uusimmat