Suomalaistähdet hehkuivat vauvaonnea vuonna 2015 – heidän perheensä kasvoivat

Kuluneen vuoden aikana usean tunnetun suomalaisen perheet saivat uusia jäseniä. MTV.fi listasi vuoden ihastuttavimmat vauvauutiset.

Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen

Yksi vuoden odotetuimmista lapsista syntyi F1-kuski Kimi Räikköselle ja puolisolleen Minttu Virtaselle. Perheen esikoinen, Robin, syntyi tammikuun 27. päivänä. 

Marja Hintikka ja Ilkka Uusivuori

Heti alkuvuodesta perheenlisäystä saivat myös juontaja Marja Hintikka ja puoliso Ile Uusivuori. Heidän perheeseen syntyi toinen poika. 

Jannika B & Toni Wirtanen

Kotimaisen musiikin tähdet, Jannika B ja Apulannan solistina tunnettu Toni Wirtanen saivat esikoisensa elokuun lopussa. Vuonna 2011 seurustelemaan alkanut pari sanoi toisilleen tahdon 31.12.2013. 

Vesa ja Jane Keskinen

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen ja Jane-vaimo saivat toisen lapsensa, pienen pojan, tämän vuoden heinäkuussa. Parilla on entuudestaan 2-vuotias Maria-tytär. 

Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja puoliso Teemu Huuhtanen saivat myös toisen lapsensa viime kesäkuussa. Parin ensimmäinen lapsi Viola sai pienen siskon, jonka pari nimesi Selmaksi. Pimiä palasi nopeasti synnytyksen jälkeen takaisin työn touhuun, sillä kesällä kuvattiin syksyllä ruudussa nähtyä Kädettömät kokit -sarjaa. 

– Mulla oli kuvausten alkaessa alle kaksi kuukautta synnytyksestä ja nuorimmainen kulki mukana. Aluksi sitä mietti, että, kuinka kaikki sujuu, mutta siis todella hyvin, Pimiä kertoo painokkaasti. 

Krista Kosonen ja Antti Jokinen

Krista Kosonen ja ohjaaja Antti J. Jokinen saivat tyttövauvan lokakuussa. Kyseessä on Kososen esikoinen. Jokisella on edellisestä liitosta keväällä ylioppilaaksi kirjoittava Paavo-poika. 

Jarkko ja Anu Nieminen

Tänä syksynä ammattilaisuransa tenniksen parissa lopettanut Jarkko Nieminen ja Anu-vaimo saivat esikoisensa syyskuussa. Nieminen kertoi MTV.fin haastattelussa marraskuussa nauttivansa nyt täysin rinnoin vauva-arjesta. 

– Haluan panostaa perheeseen. On hauskaa, että nyt kun ei tarvitse reissata, niin saa olla kotona lapsen kanssa. Voin nauttia hänen seurastaan ja seurata, kun hän kasvaa, Nieminen kertoi tuolloin.

Suvi Teräsniska ja Sami Aalto

Laulaja Suvi Teräsniska ja puoliso Sami Aalto saivat maaliskuussa esikoispoikansa.

– Pieni nyytti saapui tänään maailmaan. Äiti on vähän väsynyt ja nuutunut, mutta haltioissaan. Isi hoitaa jo taitavasti pienokaistaan, Teräsniska kirjoitti koskettavasti Instagram-tilillään syntymän jälkeen. 

Erin ja Vesa Anttila

Laulajatähti Erin Anttilan perhe kasvoi pienellä pojalla heinäkuussa. 

Erin on naimisissa Nylon Beatin entisen kitaristin Vesa Anttilan kanssa. Vuonna 2005 avioituneella parilla on entuudestaan elokuussa 2013 syntynyt poika. 

Mikko ja Helena Koivu

Suomalainen jääkiekkolija Mikko Koivu sai niin ikään toisen lapsensa tänä vuonna. Koivun Helena-vaimo synnytti toukokuussa pienen pojan.

Parilla on ennestään tytär Sofie, joka syntyi syyskuussa vuonna 2013. Koivut avioituivat Suomessa kesällä 2014.

Nico ja Viviane Rosberg

Mercedes-tallin F1-kuljettaja Nico Rosberg ja Viviane-vaimo saivat esikoisensa elokuun lopussa. Rosberg tiedotti asiasta koskettavasti Twitterissä. 

– Tyttövauva syntyi täyden kuun aikana, eilen iltapäivällä. Olemme onnellisia ja täysin rakastuneita, Rosberg kirjoitti ja twiittasi asian englanniksi, saksaksi ja ranskaksi.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti ja puolisonsa Ville Mäkäläinen saivat toisen lapsensa alkuvuodesta. Pöystin synnytys lienee ollut ainakin tämän listan vauhdikkain, sillä pieni tyttö syntyi mummolan eteiseen. 

MTV.fin haastatteleman Mäkäläisen mukaan mummon ei tarvinnut kuitenkaan toimia kätilönä, vaan paikalle saatiin ammattitaitoista henkilökuntaa.

– Ambulanssi taisi ehtiä paikalle juuri ajoissa, hän kertoi. 

Essillä ja Villellä on entuudestaan 2-vuotias Aaro-poika.

Maria Lund ja Valtteri Tynkkynen

Alkuvuodesta kasvoi myös Maria Lundin ja Valtteri Tynkkysen perhe. Pari toivotti tervetulleeksi pienen tytön. Heillä oli entuudestaan vuonna 2011 syntynyt poika. 

Viivi Avellán 

Media-alan moniosaaja Viivi Avellán synnytti toisen lapsensa marraskuussa. Raskaus ei ollut helppo, sillä Avellán kertoi MTV.fille kärsineensä kivusta ja pahoinvoinnista raskauden aikana. Reipas nainen ei kuitenkaan myynyt maataan kipujen vuoksi. 

– En lähde valituslinjalle, sillä monet joutuvat olemaan kuukaudenkin täysin levossa raskauden aikana. Mutta nyt tiedän mitä pahoinvointi on. Hassua, että se tulee näin myöhään, hän totesi positiiviseen tyyliinsä. 

Avellán avioitui pankkiirina toimivan miehensä kanssa kesällä 2013. Heidän esikoispoikansa syntyi samana vuonna.

Emmi Parviainen

Shooting Star -palkittujen joukkoon valittu näyttelijä Emmi Parviainen on sai esikoislapsensa marraskuun lopulla. Yksityiselämästään tarkka Parviainen ei halunnut kertoa lapsen syntymästä enempää, mutta Ilta-Sanomien mukaan esikoinen on poika.

Parviainen tuli tunnetuksi Annikan roolista Salatuissa elämissä. Hänen viimeisimpiin töihinsä lukeutuu muun muassa Kansallisteatterin näytelmä Vanja-eno.

Sara ja Mikko Parikka

Salattujen elämien Sara ja Mikko Parikka saivat toisen lapsen 28. joulukuuta.

– Mun piti tulla päivittämään joulukuvia ja tunnelmia, mutta meidän juhlapäivät vain jatkui. Pieni tyttömme, pikkusisko, kaunis ja niin rakas syntyi perheeseemme vauhdikkaasti. Voidaan kaikki tosi hyvin! Kiitos äärettömästi kaikesta tuesta ja myötäelämisestä, Parikka kirjoitti blogissaan.

Vuonna 2016 perheenlisäystä odottavat ainakin Jere ja Nanna Karalahti sekä Putous-tähti Ville Tiihonen ja puoliso Kreeta Salminen. Seuraa siis MTV.fitä myös vuonna 2016 ja kuulet vauvauutisista ensimmäisten joukossa!

Lue myös:

    Uusimmat