Suomalaissuunnittelijat innostuivat tropiikin herkullisista väreistä, katso kuvat!

Finnish Catwalk -muotinäytöksessä esiteltiin ensi syksyn ja seuraavan talven trendejä ja mukana oli liuta suomalaisten eturivin suunnittelijoiden tuotoksia.

Suomalaissuunnittelijoiden näkemyksiä syksyn 2012 ja talven 2013 muodista ihasteltiin vastikään Finnish Catwalk -tapahtumassa.

Trendi-ilmiöksi kevään aikana nouseva tropiikin väriloisto hehkui herkullisena näytöksessä. Miltei kaikki suunnittelijat olivat ammentaneet herkullisista kirkkaista sävyistä mielenkiintoisia aineksia asukokonaisuuksiinsa. Lavalla nähtiin äärimmäisen trendikkään sinisen lisäksi kirkasta oranssia, keltaista sekä valtavasti punaisen eri sävyjä.

Tropiikin väriloiston rinnalla oli näytöksessä nähtävissä pelkistetympi linja, jonka väriskaala vaihtui harmaan eri sävyistä mustaan ja valkoiseen. Arvokkaat, mutta raikkaat pelkistetympiin väreihin nojanneet asukokonaisuudet puhuivat klassisen kauniin tyylin muodikkuuden puolesta myös jatkossa.

Näytöksessä huomion herätti myös eritoten yläosien väljyys. Jo tovin muodissa olleet väljemmät paidat, tunikat ja mekot säilynevät siis myös kuluttajien kestosuosikkeina.

Katso kuvat Finnish Catwalk -näytöksestä

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Mikko Jylhä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja