Suomalaisnaisten uusi villitys: Rohkean eroottiset valokuvat ovat hittilahja miehille

Rohkeat valokuvat omasta itsestä ovat nouseva trendi suomalaisnaisten keskuudessa. Naiset käyvät ammattilaisvalokuvaajan studiossa ottamassa itsestään vähäpukeisia kuvia, jotka he myöhemmin lahjoittavat puolisolleen.

– Kyllä tämä on luultavasti muotokuvauksen yksi nouseva trendi. Lahjojen hankkiminen miehille voi joskus olla hankalaa, joten tällainen kuva voi olla aivan loistava idea, kertoo valokuvaaja Minna Annola.

Suurin osa Annolan kävijäkunnasta koostuu 20–30-vuotiaista naimisiin aikovista naisista, mutta on kuvattavana käynyt yli 40-vuotiaitakin asiakkaita.

– Nyt on alkanut tulla sellainen trendi, että halutaan ottaa kumppanille hääpäivälahjaksi kuva, koska ennen naimisiin menoa ei tullut ajatelleeksi tällaista. Kuvia on otettu myös joulu- tai synttärilahjaksi, Annola kertoo.

– Yksi kuvattava oli esimerkiksi ollut jo kauemmin naimisissa, mutta hänellä ei ollut aikoinaan tällaista mahdollisuutta.

Useat naiset haluavat ikuistaa nuoren vartalonsa ennen ajan, iän ja lasten tuomia jälkiä. Annola muistuttaa, että kuvankäsittelyllä saa ihmeitä aikaan.

– Kuvankäsittelyllä voidaan tehdä tänä päivänä vaikka mitä. Olen silotellut naamasta rypyt, ja kyllä hienovaraista muokkausta voi tehdä muuallekin kuin kasvojen alueelle.

Kuvaukset mahdollisia ympäri Suomen

Annolan mukaan huomenlahjakuvat kiinnostavat yhä useampia. Trendi on kehittynyt ympäri Suomea pikkuhiljaa.

– Ensimmäisiä huomenlahjakuvia otettiin jo noin kuusi vuotta sitten, jolloin ne rantautuivat Suomeen. Valokuvaajat eri paikkakunnilla ovat alkaneet nostattaa huomenlahjakuvausta suuremmaksi trendiksi. Tieto on myös levinnyt internetin keskustelupalstoilla.

Vilkkaimpina sesonkiaikoina Annolalla on käynyt noin kolme huomenlahjakuvattavaa viikossa. Naiset tulevat kuviin myös ystäviensä kanssa.

– Sehän on ihan loistohomma, jos kaverit tulevat yhdessä kuvaan. Kun molemmat ottavat omat kuvansa, niin kynnys saattaa madaltua, ja kaverit voivat tsempata toisiaan.

Kuviin on saanut tuoda omia asuja, ja rohkein asu, jota Annola on kuvannut, on tuhma lääkärin asu. Kuvat ovat lähinnä naisellisen kilttejä.

– Pornon puolelle meneviä kuvia en alkaisi ottaa. Kyllä sen täytyy olla hyvän maun rajoissa.

Kuvat: Colourbox.com

Lisää huomenlahjakuvauksestawww.minnaannola.net

Studio55.fi/Siiri L'Ecuyer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja