Suomalaislaskijalta loistosuoritus MM-kisoissa – "Oli kiva laskea"

Suomen freestyletaituri Anni Kärävä otti Georgian Bakurianissa järjestettävissä MM-kilpailuissa komean viidennen sijan naisten slopestylen finaalissa. Kärävä teki finaalin toisella kierroksella ehjän laskun ja kirjasi finaalipisteikseen 53,86.

– Oli hyvä keli, kiva laskea ja onnistuin parantamaan laskuani eilisestä. Ekan runin horjahduksen jälkeen tietenkin jännitti, mutta fiilis oli varmaan vielä siistimpi tokan laskun jälkeen, kun pääsin alas, Kärävä tunnelmoi Ski Sport Finlandin tiedotteessa.

Sveitsin Mathilde Gremaud voitti pistein 87,95 MM-kultaa niukasti ennen Kanadan Megan Oldhamia (87,75) ja Norjan Johanne Killiä (84,71). Mitalikolmikko oli kisassa omaa luokkaansa, sillä Sveitsin Sarah Hoefflin sijoittui neljänneksi pistein 65,61.

Elias Syrjä laski miesten slopestylen MM-finaalissa 11:nneksi pistein 61,98. Norjan Birk Ruud ja Christian Nummedal ottivat kaksoisvoiton, Sveitsin Andri Ragettli oli kolmas. Ruudin voittopisteet olivat 90,75.

– Sain kaksi pystyssä pysyttyä runia, mutta ne eivät olleet sellaisia, joita lähdin hakemaan. Hyvillä fiiliksillä kumminkin big airia kohti, Syrjä totesi.