Suomalaisjulkkikset ulkona Prahan pokeriturnauksesta

Koko Suomen julkkistiimi putosi pelistä ensimmäisen kisapäivän aikana Prahan Unibet Open pokeriturnauksessa.

Suomen miesten julkkistiimissä pelasivat Aleksi Valavuori, Kim Herold, Esa Tikkanen ja Jussi Heikelä. Naisten tiimissä mukana olivat juontaja Vappu Pimiä sekä näyttelijä Heli Sutela.

Kaikki sinnittelivät mukana parin tunnin ajan, kunnes Kim ja Heli joutuivat nielemään tappionsa ensimmäisinä.

– Kyllä pelistä putoaminen harmittaa, mutta tein parhaani. Pöydässä oli tiukka paikka ja kävi niin, että toinen veti ohi. Hänelle sattui paremmat kortit lopussa, vaikka alkukertoimeni olivat paremmat, Heli arvioi.

Kim puolestaan siirtyi heti kisan ratkettua pelaamaan hotellin omaan pokeripöytään.

– Tällaista tämä peli on. Voitan tästä pöydästä paljon paremmin, Kim intoili.

Seuraavaksi pelipöydästä tippui jääkiekkoilija Esa Tikkanen.

– Kävi huono tsägä ja tipuin ässä kallella. Kyllähän se harmittaa. Silloin kun minulla oli hyvät kortit, niin kukaan ei lähtenyt peliin mukaan, mies harmitteli.

Aleksi: Lähtöpassit ottaa päähän

Aleksin ja Vapun kisa jäi kesken lähes samaan aikaan. Molemmat istuivat pelipöydässä liki seitsemän tuntia.

– Olin jossain vaiheessa mukana TOP 10:ssä. Sitten vain tuli sellainen käsi, että kaveri veti siitä ohi. En tehnyt mitään väärin, kaveri vain osui korttiinsa. Olen sen verran voittajaluonne, että kyllä lähtöpassit ottavat päähän, Aleksi myönsi.

Ensimmäistä kertaa pokeriturnauksessa pelannut Vappu puolestaan otti kisasta putoamisen rennommin.

– Ei sureta yhtään. Totuushan on se, että olen pelannut vain muutamia kertoja aiemmin. Nyt melkein sata pelaajaa ehti pudota ennen minua, joten olen tosi tyytyväinen, Vappu säteili.

Jussi sinnitteli kisassa pisimpään

Suomen julkkisjoukkueesta turnauksesta parhaiten selviytyi radiojuontajana tunnettu Jussi Heikelä. Mies taisteli kisassa mukana yli kahdeksan tuntia ja oli lähtöpasseista varsin pettynyt.

– Pitäisi varmasti olla tosi iloinen ja onnellinen, mutta kun keräilee nöyränä kamansa tuolta pokeripöydästä, niin eihän se mitään hauskaa ole, Jussi tokaisi.

Tappiosta huolimatta Jussi aikoo palata uudelleen takaisin pokeriareenoille.

– Karvas tappio on jo ihan tuttua kauraa. Olen tavallaan masokisti, koska tykkään kieriä tässä säälissä. Tulen varmasti hakemaan sitä näihin turnauksiin uudestaankin, mies nauroi hyväntuulisesti.

Unibet Open Prague -turnauksen voittoa tavoittelee kaikkiaan yli 440 pelaajaa, joista reilut 40 on suomalaisia. Turnauksen voittaja kuittaa itselleen huimat 167 500 euroa.

MTV3 - Sanna Jokinen - Praha

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja