Suomalaishyökkääjä löysi Floridan pelistä merkittävän kehityskohteen: "Meidän pitää pystyä siihen"

Eetu Luostarinen löysi Floridan pelistä tärkeän kehityskohteen: "Pitää pystyä parantamaan" 3:16
Eetu Luostarinen löysi Florida Panthersin pelistä yhden erityisen kehityskohteen.

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen löysi joukkueensa pelistä yhden tärkeän kehityskohteen.

Floridalla oli keskiviikon vastaisena yönä jo toinen mahdollisuus varmistaa Stanley Cup -mestaruus, mutta Edmonton Oilers venyi toista kertaa pakkoraossa voittoon.

Floridan koneet käynnistyivät hitaasti ja vierailijat karkasivat toisessa erässä jo 4-1-johtoon. Florida kuitenkin kampesi maalin päähän ennen kuin Connor McDavid naulasi loppulukemiksi 5-3.

Suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen löysi taiston tauottua erityisen kehityskohteen Floridan pelistä.

– Tänään oli mun mielestäni meiltä ihan hyvä peli. Erikoistilannepelaamista pitää pystyä parantamaan. Vähän ehkä hidas alku meiltä, Luostarinen summasi suomalaismedialle.

– Meidän pitää pystyä pelaamaan simppelisti. Tehdä oikeita pelejä oikeissa paikoissa. Emme voi sinisen päällä menettää kiekkoja. Tiedetään, että heillä on hyvä vastahyökkäyspeli ja nopeita kavereita, Luostarinen jatkaa.

Pelin edetessä Florida paransi otteitaan. Luostarisen mukaan joukkueen on keskityttävä jatkossakin yksinkertaisiin asioihin.

– Pystyimme parantamaan pelin mennessä eteenpäin. Se oli simppeliä kiekkoa. Laitoimme kiekkoa ränniin ja heidän pakit eivät pysty niissä pakolla niin helposti purkamaan kiekkoa pois. Saamme kiekkoja takaisin ja sitä kautta pystymme pitämään paineen. 

Edmontonin supertähti Connor McDavid on ollut kahdessa edellisessä finaalipelissä pysäyttämätön. Viidennessä finaalissa McDavid teki neljä tehopistettä jo toisessa pelissä peräkkäin. Luostarinen listaa yksinkertaisen lääkkeen kanadalaisen vauhtikoneen pysäyttämiseksi.

– Pitää vain pelata fyysisesti häntä vastaan ja pystyä vastamaan hänen vauhtiinsa, Luostarinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat