Asiantuntijalta kritiikkiä Aleksander Barkovin lepsuilulle – "Olisi voinut yrittää"

Asiantuntijalta kritiikkiä Aleksander Barkovin lepsuilulle – "Olisi voinut yrittää" 0:47
MTV Urheilun asiantuntija Sami Lepistö kummasteli Aleksander Barkovin löysää pelaamista.

MTV Urheilun asiantuntija Sami Lepistö antoi Florida Panthersin Aleksander Barkoville kritiikkiä tämän lepsuilustaan Edmonton Oilersin avausmaaliin johtaneessa tilanteessa.

Florida ei onnistunut vieläkään nappaamaan Stanley Cupin mestaruutta itselleen, kun Edmonton kavensi ottelusarjan toisella peräkkäisellä voitollaan 2-3:een.

Ottelu alkoi Edmontonin kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun Connor Brown katkaisi Brandon Montourin heikon poikittaissyötön ja karkasi alivoimalla läpiajoon Aleksander Barkovin nenän edestä vieden vierailijat johtoon.

MTV Urheilun studioisäntä Sebastian Waheeb ja asiantuntija Sami Lepistö kummastelivat Barkovin lepsua pelaamista maaliin johtaneessa tilanteessa.

– Hän on kuitenkin nopea ja näyttänyt, että pystyy luistelemaan Connor McDavidistakin karkuun. Tässä tilanteessa voi olla, että oli vähän seisovilla jaloilla tuossa, mutta olisi voinut yrittää vielä senkin jälkeen, kun Brown sai kiekon ja pääsi läpi. Ainakin edes näyttää siltä, että yrittää saada kiinni. Nyt sitä ei tapahtunut, Lepistö kummastelee.

Katso Edmontonin 1-0-maali Sami Lepistön analyyseineen pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat