Mainos

Suomalaisformaatti maailmalle! Huippujengi tuotantoon USA:ssa – Jukka Hildén juontajaksi

Suomalainen tuotantoyhtiö Rabbit Films tuottaa Huippujengi-sarjan Googlen omistamalle YouTube Red -suoratoistopalvelulle.

Tuotantoyhtiö Rabbit Films on myynyt Huippujengi-formaatin Googlen omistamalle YouTube Red -suoratoistopalvelulle. Kyseessä on ensimmäinen suomalainen tv-formaatti joka on myyty suurelle amerikkalaiselle kanavalle.

Huippujengi on seikkailureality, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtee valloittamaan Perun Andeilla 6000-metrin korkeudessa sijaitsevaa Tocllaraju-vuorta – ilman aiempaa kokemusta kiipeilystä. Ohjelman ensimmäinen kausi nähtiin Suomessa MTV3-kanavalla keväällä 2016.

Rabbit Films on viime vuosina panostanut voimakkaasti kotimaiseen tuotekehitykseen sekä kansainväliseen formaattimyyntiin. Tuontantoyhtiö perusti toimiston Los Angelesiin alkuvuodesta 2015.

USA:n versiossa tullaan näkemään kahdeksan kansainvälistä YouTube-supertähteä. Juontajana nähdään Duudsonien Jukka Hildén, joka johtaa myös Rabbit Filmsin toimintaa USA:ssa. Kansainvälisellä tittelillä Ultimate Expedition tehtävää sarjaa on tilattu 10- jaksoa.

– Panostus on ollut suuri ja riskit vielä suuremmat. Sekä fyysisesti että vertauskuvallisesti puhuen kaikilla on ollut suuri sisäinen motivaatio vuoren valloitukseen, sanoo Jukka Hildén tiedotteessa.

Ultimate Expedition tullaan näkemään YouTube Red -suoratoistopalvelussa 2018. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.