Suomalaiset tyrmäävät muoti-ilmiön: Miksi pilata tennarit ja korkokengät yhdistämällä ne?

Viime vuonna muotirintamalla nähtiin erikoisempiakin ilmiöitä kun kiilakorkotennarit, liukuvärjäykset, neonvärit ja napapaidat yleistyivät. AVAn lukijat paljastivat, mitä viime vuoden muoti-ilmiötä he kammoksuvat.

Viime vuonna muoti-ilmiöt herättivät AVAlaisissa suuria tunteita. Erikoisimmat muoti-ilmiöt eivät nimittäin olleet vastaajien mieleen.

Käytännölliset kiilakorkotennarit viime vuoden kammottavimmaksi muoti-ilmiöksi listasi 32 prosenttia kyselyyn vastanneista. Myöskään lyhyet napapaidat eivät miellyttäneet vastaajia: 25 prosenttia kertoi pitävänsä napapaitoja järkyttävinä. Vastaajista Kim Kardashianin yltä tutun peplum-helman tyrmäsi 17 prosenttia. Liukuvärjätyt hiukset sitä vastoin kammoksuttivat 14 prosenttia vastaajista. Neonvärit aiheuttivat niin ikään järkytystä kyselyyn vastanneissa, sillä 12 prosenttia listasi rohkeasti yhdistellyt kirkkaat värit vuoden 2012 kammottavimmaksi muoti-ilmiöksi.

"Jalka näyttää enemmän ponin kaviolta kuin naiselliselta"

Kyselyyn vastanneet pitivät kiilakorkotennareita erityisen kammottavana muoti-ilmiönä. Maailmalla suureen suosioon noussutta kenkämallia kauhisteltiin epäesteettisenä.


"Ne ovat yksinkertaisesti rumat. Sama asia, jos iltapuvut ommeltaisiin verkkapuvuista."

"Kiilakorkotennarit ovat äärimmäisen rumat! Miksi pilata tennarit ja korkokengät yhdistämällä ne? Joko tai!"

"En ymmärrä, miksi joku haluaisi laittaa jalkaansa yhdistelmän tennis- JA korkokengistä. Ehkä tämä puki teini-ikäistä pissistä, muttei yhtään sen vanhempaa naista. Kuka ihme tällaista muotia seuraa? Itse käytän korkokengät korkokenkinä ja tenniskengät... No, niitä en oikeastaan edes käytä!"

"Ovat vain makuuni järkyttävän rumat."

"Kiilakorkotennarit olivat ehdottomasti viime vuoden kaamein muoti-ilmiö! Jalka näyttää enemmän ponin kaviolta kuin naiselliselta tennarilta. En kyllä pidä kiilakoroista muutenkaan, ne ovat todella epäkäytännölliset ja saa koko ajan pelätä, että nilkat menevät nurin."

"Valitsin kiilakorkotennarit kammottavimmaksi muoti-ilmiöksi, sillä ikävä kyllä kyseiset kengät näyttävät ihanilta kaupan hyllyillä, mutta eivät niinkään jalassa. Ne näyttävät tietyillä ihmistyypeillä aivan hevosenkavioilta. Vain harvoille ja valituille nämä kengät sopivat. Ja toisekseen ne ovat myös äärimmäisen epämukavat jalassa, joten sana "tennari" on mielestäsi varsin harhaanjohtava. Tennareitten kuuluisi olla mukavat ja pehmeät jalassa ja siihen eivät ainakaan kokeilemani kiilakorkotennarit ole ole pystyneet. P.S. Minunkin jaloissani ne näyttivät aivan kavioilta.."

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja