Suomalaiset kertovat: Hän on Linnan juhlien odotetuin vieras!

AVAn äänestyksessä kysyttiin kuka on Linnan juhlien odotetuin vieras! Suomalaiset odottavat näkevänsä laulaja Cheekin sekä presidentti Sauli Niinistön puolison Jenni Haukion.

Suomalaiset pääsivät äänestämään ketä Linnan juhlien vierasta odottavat eniten. Äänestyksen voitti yli 32 prosentilla muusikko Cheek, joka osallistuu juhliin ensimmäistä kertaa.

Toiseksi eniten ääniä sai Pekka Haaviston puoliso, Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Antonio Flores, joka keräsi noin 10 prosenttia äänistä.

Jenni Haukion puku kiinnostaa!

Kaikista Linnan juhliin osallistuneista Presidentin puoliso Jenni Haukio äänestettiin mielenkiintoisemmaksi ja odotetuimmaksi. Kaunottaren iltapuvun näkemistä jännittää yli 40 prosenttia kyselyyn vastanneista.

"Jenni on vaan niin tyylikäs ja hillitty.UPEA NAINEN!"

"No ketäpä ei kiinnostaisi Jennin puku? On hän niin edustava ..."

"On jännää nähdä millaisen luukin Jenni Haukio on saanut Suomen tasavallan ykkösnaisena. Hän on kaunis ihminen, mutta jostakin syystä käyttää tätimäistä tyyliä. Nuoruus ja kauneus esiin nyt, Suomen juhliessa myös nuorta itsenäisyyttään maana ja itsenäisenä kansana, vain 95 vuotias kansakunta."

AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja