Suomalainen Ensitreffit alttarilla -pariskunta paljasti ilouutisen: Lapsi tulossa!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Viola ja Esa odottavat toista lastaan. Viola paljastaa asian uudessa blogissaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella yhteen saatetut Esa ja Viola odottavat toista lastaan. Pariskunnalla on jo entuudestaan yksi yhteinen lapsi, kesällä 2016 syntynyt poika. Viola paljastaa ilouutisen tuoreessa blogikirjoituksessaan.

LUE MYÖS: 

– Kuten kuvastakin näkyy, on elämässä tullut kuvioihin myös eräs ihan toinenkin onnenkimpale… Odotan nimittäin parhaillaan toista lastani ja fiilis on edelleen – vaikka jo yli puolenvälin raskautta tässä porskutellaankin menemään – todella hämmentyneen onnellinen, Viola kertoo.

Suosikkiohjelman kautta aviomiehensä löytänyt Viola kertaa blogissaan myös historiaansa. Viisi vuotta sitten hän kertoo pitäneensä ajatusta lapsiperheen arjesta valitettavan kaukaisena.

– Olinhan vielä viisi vuotta sitten sinkku ja aika vakuuttunut siitä, että tulevaisuuteni näkymät olivat aika epätodennäköiset sen suhteen, että ikinä tapaisin sitä oikealta tuntuvaa tyyppiä – saati sitten saisin lapsia. Ja tässä sitä ollaan, Viola kirjoittaa.

Viola kertoo odottavansa tulevaa kesää jännittyneenä.

– Vaikka ensimmäisen lapsen olemassaolo tuokin hommaan tiettyä varmuutta, on mielessä tällä hetkellä tuhat kysymystä. Lähinnä siihen liittyen, millainen uusi perheenjäsenemme mahtaakaan olla, hän kirjoittaa.

Viola vahvisti iloisen perheuutisen MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat