Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber vähensi esillä olemista: "Olin tosi poikki"

Vieraana Samu Haber 8:39

Samu Haber saapui epäröinnistä huolimatta Vappu & Marja Live -ohjelmaan Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraaksi.

Keski-Euroopassa suursuositun Sunrise Avenue -yhtyeen nokkamies, laulaja Samu Haber, 42, nähtiin vieraana ensimmäisessä Vappu & Marja Live -ohjelmassa.

Haber kertoi Vappu Pimiän ja Marja Hintikan haastattelussa vähentäneensä viime vuonna esillä olemista. Hän epäröi Vappu & Marja Liveen saapumistakin.

– Siinä oli aiemmin aika monta juttuja päällekkäin: oli Vain elämää Suomessa ja kaikki siihen liittyvä, muiden artistien hommien kanssa jeesailu, The Voice of Germany Saksassa sekä omat keikat ja albumit. Sitten olin loppu, Haber sanoi.

– Toisaalta se kuuluu tähän alaan, että kun menee hyvin, tarjouksia ja kutsuja tulee paljon. Vähän reilu vuosi sitten olin tosi poikki. Olin taas nukkunut kaksi tuntia ja lähdössä lennolle, puhumaan saksaa kahdeksalle miljoonalle ihmiselle, vaikka en osaa puhua saksaa.

Haberin puoliso sanoi tuolloin, että "lopeta". Puolisoon liittyen, Marja Hintikka ja Vappu Pimiä huomioivat Haberin vasemmassa nimettömässä kimaltelevan sormuksen.

– En näe mitään syytä käsitellä näitä asioita julkisuudessa. Jossain vaiheessa huomasin, että mitä enemmän puhui perhe- ja muista sellaisista asioista, se vei huomiota pois musiikista, Haber totesi.

– Robin on ihan hullu tekemään töitä! En ole koskaan nähnyt ketään yhtä omistautunutta. Kaikki tietävät, millainen jätkä Robin on. Hänellä on kaikki eväät siihen.

– En ole sinänsä operatiivisessa roolissa mukana. Olen siinä mukana jonkinlaisena musiikki-isoveljenä. Me emme kyllä ole samannäköisiä. Komea nuorimies.

Samu Haberin haastattelu muuttui välillä levottomaksi, kun Marja Hintikka kysyi laulajalta, onko hän poseerannut Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Sielu ja ruumis -juttusarjassa.

Kyseisessä sarjassa haastateltava puhuu suhteestaan kehoonsa ja poseeraa kuvassa ilman rihman kiertämää.

Katso Samu Haberin haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin alussa!

Vappu & Marja Live keskiviikkoisin kello 21 MTV3- ja AVA-kanavilla!

Lue myös:

    Uusimmat